Шатра Nash Bank Life Gazebo

1
243
Добави коментар
yanimar
yanimar

Ако търсите висококачествена, лесна за сглобяване шатра за риболов, то Nash Bank Life може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Голяма, просторна възможност за подслон на брега и съхранение на риболовния комплект, това е повече от първокласно ниво.

С ширина 240 см х 330 см , има възможност да преместите размера и потенциала за съхранение в преносим формат, което е перфектната възможност да я вземете със себе си на риболов.

Въпреки огромните размери и височината над 2 метра, тя може да бъде лесно издигната от един човек благодарение на забележителната концепция за непрекъсната рамка. 

Не е нужно да се монтират колчета, а твърдата алуминиева рамка остава свързана по всяко време чрез ластици. 

Просто натиснете пръстените за бързо фиксиране и плъзнете, за да изпънете ъгловите стълбове и те автоматично ще се фиксират на място.

За по- дълги риболовни сесии се препоръчва използването на основата, тъй като тя помага за поддържане на шатрата за риболов, както и на всички дрехи и оборудване, които се съхраняват в нея, чисти, сухи и подредени.

Във всеки ъгъл има вътрешни странични джобове от мрежа, които предлагат достатъчно достъпно място за съхранение на елементи като ключове за кола, мобилен телефон и т.н., както и дребни риболовни принадлежности, които не е задължително да ви се налага да държите под ръка.

Проектирана за по- голяма стабилност, беседката на Nash разполага с двойни крачета, осигуряващи сила и съпротива, което означава, че няма нужда да се притеснявате за убежището, издържайки на силни ветрове или неприятни метеорологични условия.

Две от четирите страни са с велкро панели с вътрешна мрежа за охлаждане на въздушния поток.

Беседката е изработена от здрав найлон 420D PU, което я прави изключително износоустойчива като същевременно гарантира, че е лесно да се поддържа чиста.

Основни характеристики:

420D полиамид с найлоново покритие

Подпори за по-голяма стабилност

Сглобяване от едно лице

Непрекъсната концепция на рамката, не се изисква свързване на полюсите

Удължаване и заключване на рамката с едно докосване

Вътрешни мрежести джобове във всички ъгли за съхранение на аксесоари

Доставя се с колчетаи чанта за носене