Alibaba Преглед: Как да купим на този китайски търговец на едро

1
185
Добави коментар

Сайтовете за електронна търговия се разпространяват с висока скорост за по-доброто на нашия портфейл! Ами… не съм толкова сигурна… Всички познаваме сайтове като Ebay и Amazon.

Затова бих искал да предложа някои доста непознати алтернативи на подобни сайтове на  Aliexpress  или Amazon! Предпочитате ли да имате директен достъп до най-добрите продажби за седмицата на Aliexpress? Натисни тук!

Един от големите китайски конкуренти на ALIEXPRESS: GEARBEST.COM

GearBest е конкурентният сайт на Aliexpress. Той също така е е китайски сайт и предлага много атрактивни цени като на Aliexpress. Разликата е, че те не са частни продавачи, от които купуваме, а от самия GearBest. Това има голямо предимството, защото се избягват много притеснения за надеждността на търговеца.

Вижте най-добрите оферти на GearBest на сайта

Една от силните страни на GearBest е, че има изключително добър дизайн на сайт малко по-рационален дори и от Allexpress. Възможно е да се преведе на много езици, но английският е много по-представителен.

GearBest има предимство пред Aliexpress – предложена е електрониката и в частност пълното предлагане на китайски смартфони и азиатски марка.  Продуктите често се доставят от Китай или Хонконг и това отнема много време, за доставка, отнема 3-4 седмици. Силно препоръчвам на всички, които търсят евтин смартфони, тук ще намерите своето удоволетворение!

Силно препоръчам Alibaba на почитатели за покупки на едро. Тук говорим за китайския гигант за електронна търговия, който е просто създател  на Aliexpress  .

Малка тайна, повечето от продуктите, които ще намерите на Aliexpress са на разположение и на Alibaba, но много по-ниска цена / цената на едро/!

Вие ще кажете защо Aliexpress тогава?

Aliexpress фокусира повече върху директните продажби на клиенти на дребно.

Разгледайте нашата  страница за преглед на Alibaba  за повече информация за сайта.

АЛИБАБА МНЕНИЕ, КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПЛАТФОРМАТА?

Търговците обикновено говорят много добър английски, те са надеждни и професионални.  Продуктите излизат директно от завода и пристигат до вратата ви в добри срокове.

Внимание! Търговията на едро би могла да бъде проблем за вас на митниците… Купете на цена на едро, но в малко количество… (3 до 4 продукта са достатъчно безопасни)

Ако сте търговец, имате онлайн магазин, купувайте на едро на Alibaba и след това продавате на бройка. Това е много доходоносен бизнес.

Въпреки че потребителите на Alibaba са предимно професионалисти и купувачи на едро, сделките за физически лица са напълно постижими.

Забележка: Подобно на Aliexpress, другите хора, които изобщо не говорят английски, могат да открият, че навигацията е малко по-трудна. Сайтът е на разположение на френски и испански език, но навигацията на английски език остава най- добра.

АЛИБАБА ЗАБЕЛЕЖКА: ИЗБЯГВАЙТЕ СТОКОВИТЕ СРЕДСТВА.

Точно като на: Aliexpress, ще намерите много фалшиви продукти и на Alibaba.com.

Моите препоръки за избягване на фалшифицирани продукти (И следователно потенциалните проблеми с митниците…)

Избягвайте цените на разходите, които изглеждат твърде достъпни. (Iphone 10 до 100 долара? Бягайте!)Отделете време да прочетете коментарите и бележките на продавача, бързо ще разберете дали е измамник или не.

Въпреки малките проблеми, които може да срещнете на сайта, не се обезсърчавайте. Този сайт е пълен с продукти по вашия джоб! Силно ви съветвам да погледнете, след всичко, което писах за глобалните сайтове за електронна търговия!

Достъп до сайта Alibaba от тази връзка:  Сайт като Aliexpress: alibaba.com