Бързи кредити онлайн магазин за заеми!

3
307
Добави коментар
mtd
mtd

 

 Бързи кредити онлайн заеми за минути!   Първи бърз кредит 0% без лихва.

При нас в нашият магазин за кредити и заеми, можете да намерите голямо разнообразие от различни кредитни продукти. Можете да използвате калкулатора на всяка една компания наш партньор и да се информирате за срока за погасяването, както и да сравните таксите и лихвите по обслужването на всеки един кредит или заем. Можете да се възползвате от възможност за кредитиране, рефинансиране на кредит без доказване на доходи, без поръчител и без значение на вашата кредитна история. Запитване  за обезпечен кредит като предложите в залог недвижимо имущество. Възможност за кредитиране при запор от ЧСИ и освобождаване от публичен продан. Някой компании наши партньори предоставят възможност за безлихвен кредит или заем в рамките на определен срок или гратисен период до една година, без заплащане на лихвата и главницата по кредита. 

Компании за бързи кредити онлайн:

Кандидатствай към Фератум, чрез формата за заявка. Срок от 5 до 365 дни – бърз кредит до 5000лв. Кандидатствай към София Комерс  използвайки формата за заявка. Срок до 18 месеца до 3000лв. Кандидатстване – бърз заем Кредисимо, използвайте формата за заявка. Срок до 24 месеца  до 3000лв. Заявка за заем, пари от Профи кредит до 5000лв. изпрати запитване. Срок до 24 месеца  до 5000лв. Кандидатстване – запитване към Вивус , първият заем е безлихвен за срок от 30 дни, сума до 1300лв. Кандидатствай за бърз кредит онлайн от Мини заем  на вноски за срок до 540 дни от 50 до 2500 лв. Запитване за бърз заем от Стик Кредит с месечни вноски срок до 24 месеца от 100 до 3000лв.  Запитване за пари онлайн от Сити Кеш  на месечни вноски срок до 24 месеца от 100 до 3000лв.  „Бързи пари онлайн“ Бързи кредити онлайн магазин за заеми!

Всички фирми наши партньори,  присъстващи в  Магазина “ Бързи пари“ виж ТУК !

Защо да кандидатствам и дали ще бъда одобрен?

Може да се  видят в нашият магазин всички наши партньори – компании за бързо финансиране които предлагат: кредити без доказване на доход, без поръчител, заем без лихва и други финансови продукти и да се  подаде заявка по избор, като се  кликне на банера горе в дясно и се използва помощният филтър. Изберете сумата и срока, който Ви е необходим и смятате, че няма да Ви затрудни, след което изпратете запитване към избрана компания. Дали ще бъдете одобрен или ще получите отказ за финансиране, зависи само от Вас и от вашата кредитна история и рейтинг. Шансът да бъдете одобрен ще е нищожен, ако не отговаряте на специфичните изисквания на избраната от Вас компания. До няколко минути след изпращане на запитване или до края на работния ден в зависимост от това към коя фирма сте изпратил заявка, ако никой не се свърже с Вас, няма да можете да се възползвате от желаното финансиране. Трябва да изчакате финансов експерт да се свърже с Вас на посочения телефон за контакт. В случй, че сте одобрен кандидатствайки за финансиране, парите може да се вземат веднага по електронен или банков път. 

Бърза каса от Фератум България, наш дългогодишен партньор! ВИДЕО – Как се кандидатства за заем към Бърза Каса до 700лв.? Друга опция е да се информирате от всички компании, които са наши партньори.

Изберете подходяща компания и посетете най близкият до вас офис на Уеб Брокер!

В случай, че не сте сигурни и се нуждаете от професионална помощ или компетентен съвет относно видовете кредити, ние можем да Ви помогнем, като направим запитване за нужният Ви бърз заем онлайн, вместо вас. Ще се отнесем с респект към вашият проблем,с нужното уважение зачитане и почит. Позовавайки се на нашето изградено добро име и съобразявайки се с вашите желания ще изпратим вашето запитване към всички компании които са наши партньори предоставящи финансиране.

Ние предоставяме възможност за кандидатстване към много институции по няколко начина. Можете да изберете най-подходящата за вас опция. Вашето заявление за потребителски , ипотечен или бърз кредит е абсолютно лесно и безплатно, ако кандидатствате по интернет чрез вашия настолен компютър, мобилен телефон или таблет. Можете да се обадите по телефона на избраната лично от вас компания отпускаща бързи заеми. В случай ,че се чувствате неуверени и несигурни можете да посетите най-близкият до вас офис на Уеб Брокер и да се възползвате от предлаганите финансови или други консултански услуги.

Кредита според предназначението си бива:

Потребителски – микро кредит.

Отпуска се на физически или юридически лица, с цел закупуване на дадена стока или необходима услуга, обикновено без обезпечение за бързи кредити.

 Ипотечен кредит-отпускан с цел придобиване на недвижим имот, като обезпечението е ипотека върху самия имот, придобит със средствата от кредита, или друг имот, който служи за обезпечение.

За оборотни средства – Пари за Бизнес отпускани на фирми с цел набавяне на оборотни средства, необходими за текущата дейност на фирмата, кредитна линия (напр. закупуване на суровини и материали за производството и т.н.).

Видове:

Потребителски  за физически лица или фирмени.

Как изобщо можем да сме спокойни, когато искаме да изтеглим потребителски заем?

Ключът е в достатъчното информация. Важността на предварителното проучване и разумното планиране не може да бъде надвишена. И все пак, не винаги имаме времето да съберем, камо ли да осмислим, всички необходими данни. А и без значение колко труд положим в тази насока, рискът да ни подмамят недобросъвестни кредитори винаги съществува.

Точно затова съществува независимият консултант и посредник Уеб Брокер . Компанията разполага с екип от професионалисти във финансовия сектор, които минават през всички тези процедури вместо Вас и се грижат нещата да протекат гладко и коректно да най-малката подробност. От подаването на заявлението за заема, до избора на най-подходящ кредитор и продукт- Уеб Брокер е с Вас при всяка стъпка!

 

По отношение на обезпечението, кредита,заема може да бъде:

Обезпечен – обезпечен с някакъв материален финансов актив или договорен ангажимент,който гарантира изплащането от кредитополучателя.

Необезпечен – кредит без поръчител , чието изплащане не е гарантирано с материални или договорни ангажименти а само с вяра и доверие.

Погасяване:

Съществуват различни схеми на погасяване:

На равни вноски—т.нар. анюитетни вноски.

На намаляващи вноски—равна главница плюс намаляваща лихва.

С гратисен период—отсрочване на началото на изплащането на главницата,дългът, клиента плаща само уговорената лихва.