Mesoestetic проведе глобална среща в Португалия

1
167
Добави коментар
eventA
eventA

За първи път експерти по естетична медицина и по професионална медицина се събраха в Лисабон, Португалия, на глобална среща, организирана от Mesoestetic. На срещата присъстваха световно признати лекари, учени и експерти от секторите.

Професионалистите, присъстващи на глобалната среща, организирана от Mesoestetic, имаха възможността да се запознаят с най-новите тенденции в лечебно-естетичното лечение и да научат как да оптимизират тези лечения за постигане на най-добри резултати.

Събитието, което се проведе в столицата на Португалия, събра над 80 професионалисти от сектора и беше спонсорирано от фармацевтична група на Mesoestetic.

Под мотото „Новото състояние на изкуството на професионалната естетика“ утвърдени учени, професионалисти и естетични лекари обсъдиха в детайли синергизма между секторите. Освен това в програмата имаше и представяне на последните тенденции на пазара, като козметични процедури, свързани с ракови заболявания, въвеждане на стратегии за маркетинг и обучения, прилагани в козметичния сектор.

Всички лекции, предназначени специално за това издание на глобалната среща, организирана от Mesoestetic, са разработени от признати експерти като д-р Мигел Тринчеирас, директор на Derme.pt; Сузана Чавес – журналист в няколко специализирани бюти списания; Андреа Холалендер, международен обучител в Mesoestetich Pharma group; Александра Винагре, обучител в областта на естетиката; д-р Мигел Андраде, пластичен, реконструктивен и естетичен хирург; Лурдес Диого, професионален обучител в областта на естетиката; д-р Хуан Оканя, медико-хирургичен и козметичен дерматолог, и професор д-р Мануел Пинто Коелю, директор на клиниката „Д-р Пинто Коелю“.

Срещата бе организирана с цел да отговори на търсенето и нуждите на естетическите професионалисти и да им даде възможност да разберат техниките на естетичната медицина. Ден и половина лекции, в които професионалистите успяха да допълнят знанията си, за да осигурят още по-пълноценно обслужване на своите пациенти.

С тази среща Mesoestetic Pharma Group искаше да затвърди отдадеността си към всички професионалисти по естетика в Португалия – общество, за което компанията работи повече от 30 години, и да им предложи най-напредналите, безопасни и ефективни лечения.

***

Фармацевтичната група mesoestetic е клон на интернационаланта фармацевтична компания, която работи в дерматологичната и естетична медеицина. Със седалище във Виладеканс (Барселона), компанията развива, произвежда и продава изключително ефективни лечения, подкрепени от научни изследвания, чиито процеси на производство и контрол следват най-строгите стандарти на фармацевтичната индустрия. Благодарение на ефикасността на продуктите и над 30-годишния си опит, лекари, професионалисти в областта на естетиката и потребители, включително големи международни звезди, се доверяват на mesoestetic©  по целия свят.

 

Повече за mesoestetic® България можете да научите на: http://mesoestetic.bg/