Спечелете 525 ваучера по 95 лв. от МЕТРО и Coca-Cola Follow

Спечелете 525 ваучера по 95 лв. от МЕТРО и Coca-Cola

Купи 1 МЕТРОединица Coca-Cola, Fanta или Sprite в опаковка от 500 мл. - 12 бр. бутилки, в МЕТРО и можеш да спечелиш ваучер на стойност 95 лв. за физическите и онлайн магазини от веригата Sport Depot или District Shoes!

Как да участваш:

-    Купи 1 МЕТРОединица Coca-Cola, Fanta или Sprite в опаковка от 500 мл. - 12 бр. бутилки, в периода 25.07.2019 – 07.08.2019 г. -    Регистрирай се във формата на страницата на организатора.

Награди: 525 бр. ваучери, всеки на стойност 95 лв., за физическите и онлайн магазини от веригата Sport Depot или District Shoes. В периода на провеждане на Промоцията, всяко лице, коeто направи покупка от който и да е Участващ обект, на една МЕТРО единица (стек от 12 бутилки) от продукт с марка Coca-Cola, Fanta, Sprite, в опаковки от 0,500 л.,  може да заяви  участие в теглене за награда, като се регистрира на metro.bg/Coca-Cola. Наградата е подробнo описана в Раздел V от настоящите правила. Всяко лице може да участва в Промоцията неограничен брой пъти, като всяка покупка на поне една МЕТРО единица  от продукт с марка Coca-Cola, Fanta, Sprite, в опаковки от 0,500 л, се счита за едно участие.

Всяко лице, което правомерно участва в Промоцията, участва в теглене за следните награди:

1 от общо 525 бр. ваучери, всеки на стойност 95 лв. за физическите и онлайн магазини от веригата Sport Depot или District Shoes.   

Общ брой награди: 525 броя ваучери общо за всички магазини на МЕТРО за целия период на промоцията.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност