Хороскоп за днес – 26 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
133
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 26 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

След вчерашния ден на агресивни битки всеки започва промените, които биха му осигурили стабилност, комфорт и недосегаемост. Не пестете средства и сили за нещата, които ще ви подсигурят гърба. Денят се свързва с основата и с градежа. Правете всичко така, че да издържи проверката на времето. Ще провалите всяка работа, ако си спестявате труда и материалите и ако гледате несериозно на предложенията, които сте получили. Сънищата ви показват дали при вас всичко е наред със сексуалната енергия.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес е вероятно да отрежете от раз, да развалите връзки и отношения на едно място и да започнете да градите отначало нещо друго. Ден на основата и фундамента. Нещата, за които се споразумеете днес ще станата опорна точка и база за бъдещото ви развитие, както в работата, така и в партньорските връзки. Бъдете максимално сериозни и отговорни. Време е да се включат резервите на пълна мощност. Роднини и близки ще подкрепят проектите ви, а родителите може и да ги финансират. Дайте рамо на децата си.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят изисква коренна промяна в организацията на работата, дейността и планираните проекти, за да се отговори на изискването на средата и промените в отношенията с околните. Разчистете терена за новото, което ще започнете до дни. Планирайте пътувания за уикенда. Съгласувайте действията си с тези, с които предстои да работите съвместно или да градите общия ви семеен живот. Изисква се разрушение на стария модел, а не вечното му преправяне, което не води до никъде. В утрешния ден гонете и ще постигнете крайни цели.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Огледайте се, вижте кое вече не може да се търпи и продължава по стария начин. Днешният ден срива старите модели както в отношенията на работното място, така и у дома. Започвате да мислите различно, а това ще изисква нов подход, нова база и нови връзки, чрез които да направите неизбежните промени. Пускат се в действие резервните варианти, активизират се спестени пари в ремонти и преустройствени дейности, целящи разширение на производствените капацитети. Дори и на морето мислите за работа.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

За родените във втората декада се очертават болезнени атаки на слабото място. Контролирайте емоциите и търсете на кого да възложите работата, която ви е неприятна, неудобна или ви идва в повече. Добре е да създадете екип за бързо реагиране в нужната посока. Обединете семейните и приятелски интереси и не се претоварвайте. Не са изключени здравословни проблеми и хипертонични кризи. Мислете повече за себе си, проведете оздравителни процедури. Бъдете организаторът, а не прекият изпълнител на работата, която предстои.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Включете силите на пълна мощност и действайте в посока на важните си цели. Ден с огромна преобразуваща сила. Сега е момента да се направи генерално преустройство в дейности и начин на живот. Някой ще смени работата, друг ще започне ремонти и ще обнови изцяло дома. Премахнете от живота си всичко, което ви вреди или напомня за нещо старо и болезнено. В момента е особено важно да заложите здрави основи на бъдещето независимо в каква посока. Ден за генерални промени, а не за половинчати решения.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Този ден слага край на една стара програма и насоченост в живота ви и ви изправя пред нещо ново и значимо. И независимо на каква възраст сте решете се на промените, подобрете начина си на живот, направете избора, който отдавна обмисляте. Има дни, в които с една крачка, с едно решение и действие променяме генерално посоката, която следваме и това е един от тях. Ще се случват събития, които ще ви стимулират и подтикват към животопроменящи решения. Започвате да излизате от кризисния период.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Притиснати сте в ъгъла и сякаш няма изход от проблемите. Ще трябва да търпите нечий натиск и претенции, но няма да е за дълго. До края на деня предстои коренна промяна в начина ви на действие и преценка. Може да отрежете като с нож и да загърбите тези, които ви създават проблеми и ви вредят независимо в каква посока. Бъдете внимателни, ако не искате да прекратите една връзка или да напуснете работа прибързано. Но ако ножът вече е опрял до гърлото, направете своя ход, хвърлете кърпата, слезте от ринга.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днешният ден ви дава шанс за прегрупиране, за излизане от зациклени ситуации и за крачка в нова посока. Всичко, което правите нека да е добре обмислено и преценено. Не спестявайте усилия, средства и материали. Ден на основата и фундамента. Ако ги направиш нестабилни после цялата постройка ще се срути. Подсигурете се с точни договори, направете качествени ремонти и бъдете прецизни в работата си. Някой ще направи предложение и ще заложи основите на новото си семейство. Сексът ще е на ниво.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на промени. Пъзелът се пренарежда независимо дали ще бъде с ваше или без ваше участие. Съветът е да овладеете положението, да сте инициатори на промяната, за да получите в новата подредба благоприятна позиция и подобаващо на възможностите ви място. Предстоят революционни промени, които трябва да яхнете в движение и да използвате максимално за устройване на по-добра позиция. Не планирайте дълга отпуска. Бъдете на точното място готови за атака според обстоятелствата.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените около 5-10 февруари са в рискова позиция поради негативните аспекти на Марс и Луна спрямо Слънцето им. Битката за кокала се ожесточава. Вероятни са болезнени промени и непредвидени разходи. Не предизвиквайте авторитетите в живота си, не отсъствайте от дома и не сърдете половинката с ненавременни забежки. Вече не може да се отлагат ремонти и работа, която сте обещали да свършите. Ще бъдете притиснати с изисквания. Ако реагирате агресивно примката около врата ви ще се затегне.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ще е трудно да смените посоката и да се откажете от позицията, в която се намирате, но днес може да ви се наложи. Старото се руши, промените в отношенията и на работното място изискват бързата ви реакция. Ще получите неочаквано откровение кое е важно за момента и каква да бъде реакцията ви. Бързо се преустройте, защото в следващите дни ще срещате открита и прикрита опозиция и всичко при вас ще става по мъчителен начин. Заемете се активно с нужните дейности и лечения, не отлагайте срещи и консултации.