Ваканционни вдъхновения от Bimago

1
163
Добави коментар
elliz-bg
elliz-bg

За щастие има  моменти, когато можем да черпим енергия от слънцето и празниците, но кой от нас не би искал да се наслади на релаксиращата атмосфера за много по-дълго време? Затова си заслужава да помислим как да запазим почивната атмосфера в продължение на много месеци. Нашият съвет – можете да го направите с правилните допълнения към вашия дом! Повечето декорации, които използваме в тази статия, можете да намерите в магазина на bimago 🙂

 

 

 

Морската стена е толкова реалистична, че почти се чувствa като освежаващия бриз и шум от вълни! Такъв тапет е подходящ и в хола, и в спалнята, и в офиса – вероятно всеки би искал да почива и да работи на морския бряг всеки ден. Освен това получаваме оптично разширение на пространството благодарение на водната повърхност, която се простира до хоризонта.

 

 

 

Имаме нещо и за любителите на тропическите пътувания! Струва си да се избере фототапет с езеро, скрито между гъста растителност. Пейзажът изглежда непроменен от цивилизацията и напълно скрит от света. Докато не искате да скочите в тази кристално чиста вода! Зелени и сини нюанси носят мир. Имате ли желание за небесно убежище в спалнята си?

 

 

 

Ако предпочитате нещо по-малко от декорацията на цялата стена – изберете параван. Бихме се радвали да видите къде се простира тази дървесна пътека или да се потопите в изумрудената вода и да откриете тайната на подводната пещера. Този декор е не само красив, но и интригуващ и практичен!