Калъф Nash 12ft 3 Rod Skin

1
188
Добави коментар
yanimar
yanimar

Риболовът на шаран може да ви отведе до някои наистина зашеметяващи места, но също така може да ви доведе до терен, който наистина не е приятелски, особено когато скъпоструващите въдици за риболов са скъпи.

Като рибар ще използвате няколко риболовни въдици, тъй като тези интелигентни и предпазливи риби често трябва да получават различни видове риболовни примамки, представени на различни разстояния и нива, в различни стилове.

Множественият комплект също така осигурява лесен начин за насърчаване на рибата в района на плуване, където условията ви предлагат най- добрия шанс за чист улов.

Така че, като посветен рибар на шаран, може да се окажете, че никога няма да напускате дома си с по- малко от три пръчки, и това представлява предизвикателство как да се гарантира, че всичките ви пръчки ще се съберат. 

Особено, ако се движите на неравен терен, ще ви е необходим начин да гарантирате, че всичките ви риболовни въдици ще се възползват от максималната защита, дори когато ги носите изцяло подготвени и готови за риболов.

Това е мястото, където Nash 12ft 3 Rod Skin идва.

Предлагайки максимална защита за три въдици за риболов, всяка с дължина до 12 фута, включително пръчките, направени с 50 мм водачи и големи ролки за дълбоко натоварване, пълна серия на шаран на предизвикателно място, този калъф разделя пръчките на отделните ръкави като осигурява че линиите и терминалите не се заплитат и не позволяват на пръчките да се блъскат една в друга по пътя. 

Самата кожа на калъфа се отличава с щедро покритие по цялата дължина като предпазва пръчките от удари и ожулвания, причинени от други предмети в багажника на колата, както и от удара на скалисто или чакълесто плуване.

Двойните ципове с пълна дължина осигуряват лесен достъп, така че няма риск от повреда на вашите въдици за риболов, макари или терминален щифт, докато подсилената водоустойчива основа ви позволява да поставите напълно натоварения калъф почти навсякъде, дори и на най- негостоприемните брегове, без да се притеснявате, че пръчките ви ще бъдат повредени по някакъв начин.

Външната, подсилена, каишка осигурява напълно защитено хранилище за мрежи, което ви дава гъвкавост да носите по- голямата част от вашите риболовни аксесоари, разположени в един напълно функционален, висококачествен калъф за рибарски принадлежности. 

Калъфът е обезопасен с ремъци и катарами, както и със затваряне на шнурове, което ви дава пълно спокойствие при особено неравномерни пътувания, или когато носите много дребни предмети.

Има и допълнителни базови торбички, снабдени с кожата на калъфа, които позволяват до две допълнителни въдици да бъдат добавени, което ви дава гъвкавост за лесно носене на пет пръчки към всяка риболовна сесия, колкото и да е отдалечено от най- близкия вариант за паркиране на автомобили, но въпреки това трябва да пресечете, за да стигнете до мястото за риболов.

С регулируема, подплатена презрамка, която лесно може да бъде премахната, ако пренасяте калъфа на количка, и меки, удобни дръжки за носене от велур, независимо дали ходите по брега или просто го носите, той влиза и излиза от колата ви без усилие, със стил, който е отличителен белег на марката Nash.