Почистване на подови настилки

1
359
Добави коментар
duckster
duckster

Почистване и поддръжка на всички видове подови настилки включително и общите части на: Офисни пространстваЖилищни сградиОбществени заведенияИндустриални площи и др. Типове почистване на подови настилки Повърхностно

– Измитане и измиване на нсатилката

Дълбоко / Възстановяващо – машинно почистване на твърди подови настилки

– За да е професионално и качествено едно почистване от този тип, трябва да се извърши със специални дискови машини с тежести и прикрепени въртящи се четки.

Ако почистваме мозайка например, екипът ни ще я възстанови до състояние, в което е била преди 20 години. Обадете ни се, ще дойдем, ще изчистим една малка пробна площ, за да добиете представа какъв ще е крайния ефект.

След завършване на процеса по почистването, ако желаете запечатваме подовата настилка със специална емулсия, която предпазва пода от ударите на времето.

Това е един изключително ефективен метод за запазване на вашата подова настилка. Без значение от какъв тип е тя.

Друго важно нещо с което трябва да се внимава са препаратите, с които ще се почиства. Някои препарати ще увредят фатално естествени повърхности от типа мрамор гранит, паркет.

Добре е да се знае кой препарат на каква повърхност може да се използва. Много от нашите клиенти са живяли с идеята, че веднъж седмично измивайки пода със силни препарати, като белина и други специализирани почистващи средства за почистване на подови настилки са свършили страхотна работа. Не! След месеци или години измиване на пода по този начин той се захабява необратимо. Особенно ако говорим за обществени и жилищни сгради, където човекопотока е огромен.

Тогава идва момента ние да се включим, да освежим и върнем първоначалния блясък на подовата настилка.

Цени за почистване на подови настилки

Между 2лв. и 5лв. на квадрат, зависи от силата на замърсяване. Обадете ни се за безплатен оглед и ще ви изготвим индивидуална оферта.

Мозайка

Гранитогрес

Теракот

Този тип почистване е задължително да се извършва само от професионалисти. Експериментите в домашни условия могат да доведат до грозни и разочароващи резултати.

Добре обучения екип на Клийн Патрул ще се погрижи за това вашият под да бъде в перфектно здраве след извършената работа.