Romwe [Преглед]- качество, доставка и връщане

1
131
Добави коментар

Romwe е китайски уебсайт, подобен на Shein.com . Доста безопасно, но преди да направите поръчка, не забравяйте да проверите отзивите на продукта. Също така разгледайте таблицата с размерите, тъй като размерите на всеки продукт (дори и да са от подобна категория) се различават. Така че проверете прегледите и диаграмата с размери и двете ще получите по-добра представа.

Romwe е много добра марка за дрехи и бански! Цените са много евтини, но с много добро качество за цената. С малко пари можете да си купите много дрехи и да се насладите да бъдете различно облечени при всеки повод.

Напълно зависи какво търсите да купите. Купих си няколко шалчета, шапки и качеството беше невероятно !!! Бижутата са много евтини, но ако държите добре с тях, не би трябвало да имате проблем. За дрехите … Винаги бих препоръчала да оразмерявате. Както и да четете рецензиите! Много е полезно особено, когато рецензиите включват и картина, така че можете да получите наистина добра представа за това как изглежда продукта всъщност.

Bleach Wash Ripped Denim Jacket

SKU:jacket170920031 ( с добри позитивни отзиви 228)

Дължина на ръкава:Дълъг ръкав стил:небреженСъстав:60% памук, 40% полиестерДетайли:ОткъснатЯка:якаТип шарка:обикновен

към магазина

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА – Romwe

В Romwe  -Доставката на продукта отнема до 7 до 10 работни дни. Опаковката е доста кокетна. Разходите за доставка като в повечето онлайн магазини е безплатна, когато продуктите в количката ви достигне определена сума. 

PS

Сигурен сайт ли е romwe?

Много купувачи са ядосани от услугата romwe – относно размера на дрехите, времето за доставка, качеството на дрехите ……  Искам да ви кажа – Romwe е международен онлайн магазин от Китай, повечето клиенти се радват на обслужването им и мисля, че това е легален сайт/ но за собствено успокоение Потърсете имейл адрес или някакво друго средство за връзка с тях; Задавайте им директни въпроси и вижте дали те отговарят. Според това, което виждам и от няколкото покупки в romwe, те изглеждат истински .Но никога не знаете. Така че накрая, ако наистина харесвате продукта, който те продават .. просто продължете, но не забравяйте да споделите опита си с други хора. / .

Преди да закупите от romwe, трябва да забележите:  1, Размер на  дрехите : Romwe облекло е с размер на Азия, по-малък е от Европа и Америка, трябва да изберете размер.  2, време за доставка:  Както знаем, международната доставка е дълго време и просто трябва да я изчакате.  3, Качество на облекло:  В Romwe облекло е евтино, не очаквате да получите супер луксозно облекло.