ASOS ПРЕГЛЕД: ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАМ ОТ ASOS?

1
175
Добави коментар

ASOS.com е един от най-големите онлайн магазини за мода и красота във Великобритания. Основно насочен към мъже и жени на възраст 18–34 години, ASOS продава както маркови стоки, така и собствена гама дрехи.

Страхотен уебсайт за модерни и елегантни дрехи. От ежедневни , вечерни, парти… до стилни сватбени рокли. Наистина можете да откриете много сладки рокли от тук и то на доста добри цени. Бих препоръчала да пазарувате от тук. Това е невероятно царство на изобилие на дрехи с различни кройки и материи…особено роклите.

За голямo нощно парти? Искате рокля с гол гръб или рокля по повод ?Ежедневен стил – макси или мини ? С дантели, сатен и украсени материи? Ако искате рокля с уау- ефект, но не искате да похарчите цяло състояние, значи сте попаднали на правилното място. В ASOS ще открийте рокля за всеки повод

Фантастични стилове – рокли с изрязани, завързани талии и запомнящи се детайли на ръкавите. За оформени щампи рокли, които са привлекателни за уикенда, Удобни летни рокли и стилове midi в модерни животински щампи.  ПОЧИВКА – Рокля от леки материи и нюанси.  Независимо дали се подготвяте за почивка или просто искате да подновите гардероба си за ежедневни дрехи, Винаги на сайта ще харесате нещо, което отговаря на вашия вкус и не на последно място , няма да изпразни джоба ви :))

PS  имат страхотна политика за връщане, при която не плащате за връщане на товари. Това ме убива, когато трябва да платя, за да върна нещо, което не ми пасва или което е изпратено в неправилен размер или каквото и да е. 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Рокля от момичето в сряда

Няколко сериозни дневни вдъхновения точно тукс яка покрай вратаПредни ключодържателиКолан на талиятаЗакопчаване с циппо тялотокласическа кройка материя 100% полиестер

към магазина

Обичам да откривам нови марки и на пазара на Asos!