Организация на партньорска конференция на Clico Bulgaria

1
131
Добави коментар

Организация на партньорска конференция на Clico Bulgaria

Clico България е специализиран дистрибутор за решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. От 1991 г. те успешно въвеждат и популяризират уникални професионални решения, които в последствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. Предоставят на бизнеса необходимите инструменти за защита на информацията на няколко нива, изграждане на ефективни и сигурни мрежи и последователно управление в тях.

Задачата:

Като наш клиент, компанията и този път се обърна към нас за реализацията на тридневна партньорска конференция в областта на киберсигурността.

Какво направихме:

Следвайки внимателно заданието на клиента, започнахме с предложения за подходяща локация, която от една страна да отговаря на изисквания за бизнес събитие, а от друга да осигури възможности за организация на забавления и релакс за гостите. И понеже знаем, че отличната организация се нуждае от прецизно планиране, представихме детайлен бюджет и си съставихме ясен списък със задачи за всеки етап на организация. Базирайки се на предишния си опит с добри практики за регистрация, изработихме landing страница и електронна покана с програма за конференцията. Ръководихме дизайна и производството на всички материали за конференцията и съпътстващите активности. Погрижихме се за брандирането на събитието. Обърнахме внимание на всички менюта и кафе паузи за всеки един от дните на конференцията.

За да оставим у гостите позитивно впечатление и спомен за приятно изживяване, подбрахме различни забавления и активности в рамките на конференцията. Така още след края на първия семинарен ден, присъстващите се насладиха на дегустация на селектирани вина и специален винен тур, разказващ за пътя на виното. Дегустацията се проведе в енотека “Старосел” – място с атмосфера и визия, вдъхновена от Древна Тракия. Разбира се, на разположение на групата бе и отличният СПА център на комплекса, а вечерта продължи с гала вечеря с тристепенно меню и DJ парти.

Вторият ден започна с презентационна част до обяд, след което гостите се забавляваха с предварително избраните от тях активности: турнир по белот, ориентиране в природата и безопасно шофиране.

Най-любопитна тема за мъжката аудитория бе безопасното шофирането, чиито модератори бяха рали състезателят Петър Гьошев и неговия навигатор Димитър Спасов. Активността премина в три части, започвайки с теоретична, по време на която гостите получиха полезни съвети. Втората част беше демонстрация с тренажор, а за финал групата имаше възможност да се забавлява с шофиране на специално пригодени тренировъчни коли.

Любителите на отборни игри имаха възможността да се насладят на следобеда с ориентиране в природата. Всеки тийм трябваше да се движи по маршрут, осеян със забавни логически задачи и въпроси, за да премине през четирите специални точки от картата си.

Вечерта завърши в приятната атмосфера в пиано бара на комплекса с лайв изпълнения на популярна музика.

Организацията на партньорската конференция на Clico Bulgaria за нас беше повече от приятна задача, затова  успяхме да изпратим гостите с усмивка. И за да сме сигурни, че клиентът ни е постигнал заложените цели и че гостите са останали доволни, изпратихме анкета за обратна връзка до всички присъстващи.

Извършени услуги:

Цялостно планиране и организация на конференция; Подбор на локация;  Комуникация с подизпълнители; Управление на бюджет; Изработка на landing страница, електронна покана и форма за обратна връзка; Логистика; Креативни предложения и организация на тийм билдинг игри; Дизайна и производството на конферентни материали.

Ако търсите професионален партньор в реализацията на вашите специални събития, свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната му организация.