Accenture Bulgaria – цялостна организация на летен тиймбилдинг

1
179
Добави коментар

Accenture Bulgaria – цялостна организация на летен тиймбилдинг

Accenture Bulgaria e част от водещата световна компания Accenture, която предоставя услуги и решения в областта на стратегията, консултациите, цифровите технологии и операции. Компанията присъства в България от 2016 г. с офиси в София и Пловдив с около 200 заети служители, като броят им бързо нараства. Kомпанията се обръща към екипа на Smarkethink за организацията на своите специални събития.

Задачата:

Цялостна концепция и организация на летния тиймбилдинг на Accenture Bulgaria, който се провежда всяка година в рамките на един ден.

Какво направихме:

Както винаги, за  едно успешно събитие, от основно значение е правилният подбор на локация, която да отговаря на идеята на мероприятието. И така започнахме с мястото, което трябваше да бъде близо до София и да има голям капацитет. След което се заехме с  изпълнение на набелязаните задачи. Отделихме нужното внимание на всеки детайл – от организацията на транспорта до празничната вечеря и избора на тематични брандирани подаръци, носещи посланието за здравословен и активен начин на живот. 

Събитието включваше активна, семинарна и парти част. Дадохме начало на с welcome snack, последван от екшън частта за изграждане на екипа. Активността включваше игри на открито, с които служителите на компанията се впуснаха в приключения и загадки с логически кодове. Накрая всички 12 отбора задружно се радваха на наградата.

Денят продължи с усмивки и релаксираща почивка с време за кафе и освежаващи напитки, за да подготви гостите за семинарната сесия, която приключи с подарък за всеки. Следващата част от програмата бе празнична вечеря, която разбира се, криеше много изненади. Водещ на гала вечерята бе чаровният Константин Лунгов, който създаде неповторима атмосфера и накара гостите да се забавляват истински със специално подбрани игри, танци и импровизации. Вечерта на Accenture продължи със страхотно настроение и DJ парти.

Извършени услуги:

Създаване на концепция за фирмен тиймбилдинг; Планиране и подбор на локация; Цялостна организация и реализация на мероприятието; Организация на тиймбилдинг игри; Управление на бюджет; Изготвяне на сценарий, подборна водещ и DJ; Логистика и организация на транспорт за гостите; Производство на брандирани подаръци за събитието; Професионално фотозаснемане.