Calvin Klein с нов дистрибутор за България и региона

1
144
Добави коментар

Calvin Klein, изцяло дъщерно дружество на PVH Corp., избра SARKK SA за ексклузивен дистрибутор и франчайз партньор за марката CALVIN KLEIN в Гърция, Румъния, България, Кипър, Албания и Север Македония. Считано от 1 юли 2019 г. , SARKK SA ще отговаря за каналите за търговия на едро и дребно на марката на споменатите територии, съобщиха от компанията.

Партньорството между PVH Corp. и SARKK SA започва през 1998 г., когато SARKK SA става ексклузивен дистрибутор и франчайз партньор на марката TOMMY HILFIGER, собственост на PVH, за търговия на едро и дребно в Гърция, Кипър, Румъния, България, Албания, Северна Македония и Молдова.

SARKK SA е една от най-стабилните корпорации в бранша и се разраства, като съумява да завоюва дори и най-взискателните потребители.

CALVIN KLEIN е глобална лайфстайл марка, основана през 1968 г. от Келвин Клайн и неговия бизнес партньор Бари Шварц. Глобалните продажби на дребно на продукти на марката CALVIN KLEIN надхвърлят 9 милиарда долара през 2018 г. и са резултат от търговия в над 110 държави. Calvin Klein има повече от 11 500 служители в световен мащаб. През 2003 г. марката е придобита от американската PVH Corp.