ПРЕГЛЕД НА BOOHOO: КАК ДА ПАЗАРУВАME ОТ ТАЗИ САЙТ?

1
115
Добави коментар

Работейки в онлайн продажбите,  Boohoo е сайт, който предлага тоалети за жени и мъже от 2006 г. Артикули – вариращи от шикозни дрехи до обувки, сандали и аксесоари. Изборът е голям. Широка гама продукти, за да удовлетвори желанието на всеки клиент .

За да ви осигури максимален комфорт, докато пазарувате от Boohoo.com, ето нашето ревю за Boohoo, което ще ви напътства за надеждността и коментарите в сайта.

BOOHOO: КАК ДА ПАЗАРУВАME ОТ ТАЗИ САЙТ?

След като имате достъп до сайта, интерфейсът вече е много привлекателен. Цветен и анимиран, интерфейсът споменава и за отстъпки до 70% и доставка.

На първо място са опции за достъп до продажби, новини, продукти за мъже и жени. Лесен за използване, просто поставете курсора на различните клавиши, за да видите съдържанието, без да щраквате.

За да направите покупки в сайта, първо трябва да се регистрирате. Регистрирането в сайта отнема само няколко секунди и включва попълване на прост формуляр.

След като се регистрирате, можете да добавите всички продукти по ваш избор в количката. Слагайки курсора на определена категория, имате достъп до всички продукти в продажба с отстъпки до 50%.

Продуктите се предлагат в реални изображения и се носят от манекени. Как можем да се противопоставим на тези изкушения! Същото се отнася и за бутона „мъже“, който осигурява достъп до хиляди продукти за облекло, козметични продукти и аксесоари.

Предлаганите артикули са разнообразни, предлагат се в няколко цвята и различни размери. За мъжете опциите дават директен достъп до водещите продукти, които са достъпни за всички възрастови групи от часовници до костюми. Безплатна доставка при покупка от повече от 35 евро.

Едно кликване върху продукт по ваш избор позволява да видите цената и отстъпката на артикула и след това можете да го добавите в кошницата си, като щракнете върху ДОБАВИ В КОШНИЦАТА. За да потвърдите покупката си, просто кликнете върху ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКА.

„Това е един от най-добрите уебсайтове за дамски и мъжки дрехи на разумни цени в различни стилове. Много добро качество, след дълга употреба и много пранета. Следя новите колекции редовно. Промоциите също. Бърза доставка и красива опаковка

BOOHOO ПРЕГЛЕД НА КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ ?

Интерфейсът на сайта е обещаващ, след като се получи достъп. Лесно е да намерите това, което търсите, а разнообразието от предлагани продукти отговаря на нашите очаквания. Свежо облечените и елегантни модели вече дават лудо желание да разгледате сайта. Но как клиентите реагират на продуктите, които са поръчали на сайта?

BOOHOO ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА

Сайтът доставя на своите клиенти от цял ​​свят. Продължителността на доставката зависи от държавата на местоназначение, независимо дали е местна или международна. Сайтът предлага различни начини на доставка, включително местна стандартна доставка за период от 4 работни дни и експресна доставка, която може да бъде доставена на следващия ден, ако поръчката е направена преди 15:00 от понеделник до петък.

За повече подробности за доставка отидете на: https://www.boohoo.com/page/delivery-details.html/

В международен план стандартната доставка е между 4 до 14 дни. Според тяхното мнение повечето клиенти са доволни от времето за доставка.

„Много добри продукти, много съм доволен! Доставката е бърза около 3-4 дни или до 5 дни. Пакетът винаги е добре опакован и няма проблем с получените продукти! Много добро качество нищо лошо. „

Стандартният метод за местна доставка се предлага срещу такса от 4,99 € на поръчка, а експресна доставка срещу такса от 12,99 € на поръчка. Стандартната международна доставка е на цена между 4,99 и 12,99 евро на поръчка и в зависимост от държавата на местоназначение; таксата за доставка „ на следващия ден “ варира между 5,99 и 29,99 евро в зависимост от държавата на местоназначение.

BOOHOO  ПРЕГЛЕД НА ЗАЩИТА НА КУПУВАЧА

Сайтът се ангажира да защитава личната информация на своите клиенти, докато ги използва само за да гарантира комфорта на купувачите в сайта.

На уебсайта пише:

„Тук в boohoo.com UK Ltd („ boohoo “) ние се ангажираме да защитаваме и спазваме поверителността на личните ви данни. Това известие за поверителност обяснява как вашите данни се събират, използват, прехвърлят и разкриват от boohoo. Тя се прилага за данни, събрани, когато използвате нашите уебсайтове, приложения за iOS и android, когато взаимодействате с нас чрез социални медии, имейл или телефон или когато участвате в нашите състезания или събития. “

В случай, че не сте доволни от поръчката си по време на доставката, сайтът гарантира своите продукти 14 дни след получаването. Имате възможност да предявите рекламация и връщането е безплатно. При необходимост продуктът ще бъде възстановен, но размерът на възстановяването е намален в зависимост от износването на продукта.

На уебсайта пише:

„Ще възстановим платената цена за продуктите. Имайте предвид обаче, че можем да намалим сумата за възстановяване, за да отразим евентуално намаление на стойността на продуктите поради вашата дейност, която не разрешена от магазина. Ако възстановим платената цена преди да инспектираме Продуктите и по-късно открием, че сте ги използвали неприемливо, ще трябва да ни заплатите адекватна сума. „

ПЛАЩАНИЯ – СИГУРНОСТ НА BOOHOO?

За да платите на Boohoo, трябва да използвате VISA, MasterCard или PayPal. Последният е и най-използваният, защото е още по-сигурен. Също така, тук е потвърждението на сайта:

„Актуализирахме настоящото известие за поверителност, за да гарантираме спазването на новите промени в Закона за защита на данните. Можете да разберете повече за вашите права, вашите избори и как използваме вашата информация в новото ни   известие за поверителност  . „
„Създадохме подходящи защитни и организационни предпазни мерки, за да защитим вашите данни от случайна или неоторизирана загуба, употреба, достъп, промяна или разкриване. „

MILANOO,

ROSEGAL,

DRESSLILY,

КОЙ МОДEН САЙТ ДА ИЗБЕРЕМ?

Кой би се осмелил да има бляскъв шик, без да знае Парис Хилтън? Тя е емблемата на модата и лукса в САЩ. И така, да имаш дрехи в гардероба си, на много по-ниска цена, какво повече може да поиска човек? Няма какво да кажем, трябва само да отидете на сайта и да разгледате каталога, за да разберете и осъзнаете шанса, който имате! 

към сайта