Спечелете 300 фотоапарата и 2000 слушалки от Moreni

1
205
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в Промоцията – Морени 36 г и Морени MAXX 49 г с промоционална опаковка. От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка е отпечатан 8 символен код. Oбразец на промоционалната опаковка:

За да получат награда от промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, промоционалните опаковки С ПЕЧЕЛИВШИТЕ КОДОВЕ от закупените продукти.

Механизъм на Промоцията /Играта/:

    Стъпка 1: Закупи вафли Морени 36 г или 49 г с промоционална опаковка.     Стъпка 2: Регистрирай кода/овете от вътрешната страна на опаковката на интернет страницата www.moreni.bg     При регистрацията участникът трябва да:         – въведе 8 цифрения код от промо опаковката         – да въведе captcha code         – въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер         – да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.moreni.bg     Стъпка 3: Разбери веднага дали печелиш една от предвидените награди.