Перфектни дрехи за джобните гаджета

1
148
Добави коментар
svetla58
svetla58

Миниатюрна фигура – и гордост, и наказание. Често момичетата се оплакват, че почти трябва да купуват дрехи в детски магазини. И това, което е на масовия пазар, не винаги подчертава достойнствата на чистите форми. Но има решение! Подбор от нещата, които отиват на по –  ниски момичета.

Мини жуп

Такова нещо в гардероба лесно ще ви добави няколко сантиметра (или дори повече) растеж. Визуално, разбира се. Мини жупа визуално ще направи краката по-дълги. И ако изберете принт с вертикален ред  можете да спечелите още няколко сантиметра. Високите токчета в комбинация с къса пола също играят важна роля във височината.

Купи карирана пола

Купи пола  с колан

Дрехи с вертикален принт

Желаните сантиметри за растеж могат да се добавят с дрехи, които има вертикален принт. В допълнение, тези дрехи ще подчертаят тясната талия. Изберете  пола с вертикален орнамент и се насладете на отражението в огледалото. Роклята с надлъжни линии също е визуално „опъната”.Купи среднодълга пола

Монохромно облекло

Класическо облекло за офис – работа или разходка. Разнообразието от марки този сезон е невероятно. Модните къщи са направили костюмите като основна дреха. Монохромното облекло с късо дъно в комбинация с висок ток визуално ще „изтегли” силуета.Купи комплект на райе

V – обрaзни деколтета

V-образно деколте на върха, на рокля, пуловер, якета визуално ще направят фигурата да направи зоната на врата по-стройна. Колкото по-ниско е деколтето, толкова по-добре изглежда лукът. Въпреки това, прекаленото също не си струва, особено по време на работа със строг код за обличане.

Купи бяла блуза

Купи потник

Миниатюрна чанта

Голямо значение имат и аксесоарите. Основният, разбира се, е дамска чанта. При избора на мрежа има пряка пропорционална зависимост от формата на момичето. Миниатюрни – малки чанти. Обикновено са подходящи за джобните гаджета не повече от 20 сантиметра в ширина и еднакви по височина.