Какъв бански трябва да носим?

1
146
Добави коментар
svetla58
svetla58

Повечето от нежния пол искат да изглеждат грандиозно на плажа. За да направите това, трябва предварително да се подготвите за плувния сезон. В допълнение, трябва да изберете правилния бански костюм. При избора му се препоръчва да се фокусирате върху вида на фигурата. Един добър бански костюм ще помогне да се подчертаят достойнствата и да се скрият недостатъците.

Фигура пясъчен часовник

Собственикът на такава фигура може да си позволи всякакъв вид бански костюм. Експертите препоръчват да се обърне внимание на отделните модели, които ще помогнат да се подчертае достойнствата. Най-добре е да се избере едноцветна версия, защото моделите и отпечатъците могат да нарушат пропорциите на физиката.

В този случай, основната задача на банските е визуално да намали бедрата и да увеличи горната част. За да постигнете този резултат, можете да изберете следните опции;

“Круша” или “триъгълник”

горната част на деколтето или без презрамки;
едноцветно топене без струни по стените и светъл лиф;
отгоре с вертикални ивици, отдолу – с хоризонтално.

За този тип фигури, модели с къси панталони или поли няма да се поберат, тъй като те ще „тежат” дъното.

Обърнат триъгълник

В този случай се препоръчва да се следват правилата както за цифрата „триъгълник“, но обратното. Основната задача е да се увеличи визуално бедрата и да се намали върха.

“Правоъгълник”

Недостатъкът на такава форма е липсата на кръста. За да скриете недостатъка, препоръчително е да изберете такива бански костюми: с драперия, къдрици, шарка; с клиновидна странична вложка.

Ябълка

За този тип фигура, бански костюм, който крие корема, подчертава гърдите и визуално удължава краката. Моделът Танкини успешно се справя с такива задачи. Този бански костюм с плувки и тениска с дълбок V-образно деколте.