ROSEGAL ПРЕГЛЕД! СЪВЕТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ!

1
156
Добави коментар

Rosegal е онлайн магазин за любителите на модата. Тя беше лансирана от асоциация на млади дизайнери, споделяща страст към винтидж облеклото, но и същевременно модерно.

Винтиджът никога не умира, това е самият образ на шейсетте години, където модата започва да заема важно място в обществото. Rosegal е и специалният бутик с големи размери .

За да ви насочим по време на първата си покупка на този сайт ww.rosegal.com, ето преглед на Rosegal за неговата надеждност и правим преглед на отзиви на клиентите, за да ви помогнем.

Посетете Rosegal.com

РОЗЕГАЛЕН ПРЕГЛЕД: КАК ДА КУПИМ НА ROSEGAL?

След като влезете в сайта, няма да се загубите. Интерфейсът е плавен, а дизайнът е момичешки с пълен шрифт, който прави четенето забавно. Имате всички необходими раздели в долната част : Информация, Обслужване на клиенти, Друг бизнес …

За да направите покупка, първо трябва да създадете акаунт. Това отнема само няколко секунди. За да добавите артикули в количката си, влезте в акаунта си в Rosegal. Имате всички раздели в горната част на страницата (New Arrivals, Plus Size, Tops, Swimwear, Woman, Man, обувки и чанти, бижута, аксесоари и т.н.).

Във всяка категория имате подкатегории. Например в Plus Size имате рокля. След като сте там, веднага ще забележите отстъпки, вариращи от 40 до 70%, невъзможни за пропускане, без да купувате. Освен това снимките са истински.

За да направите покупка, кликнете върху продукта и след това върху ADD TO BAG (не забравяйте да изберете цвета и размера на избрания от вас артикул). Направете същото, за да добавите още артикули и когато приключите с пазаруването, кликнете върху ПОРЪЧКА

.„Тази рокля е супер добре завършена и честно казано, това е много добра изненада, качеството е уау. Това е в смесен материал от кашмир, полиестер, вискоза и вълна. Много е сладко, топло за зимата и не прежулва кожата. „
РОСЕГАЛЕН -КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

Първо, какви ласкателства са истинските снимки, които се намират в каталога и на началната страница. Продуктите са неустоими на пръв поглед, независимо дали винтидж дрехи или по-модерни.

Но все още сме скептични към действителното състояние на техните продукти, тъй като изображенията очевидно са ретуширани. Стилът Розегал е женствен, цветен, розов, накратко, това е всичко, което обичаме. Тук говорим за естетика и шиене. Но какво да кажем за тези, които вече са направили покупка в сайта?

Момичетата ще бъдат разглезени от голямото разнообразие от артикули, каталогът е пълен. Вие сте разглезени от огромното разнообразие – ниски цени за красиви неща, които магазинът продава. Инвентарът е доста подобен на този, който ще намерите на Zaful. Ще знаете повече за този сайт в нашите [Zaful Ревю]

РОСЕГАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА

Само в горната част на началната страница ще намерите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Е, какво иска народът? Продуктите са страхотни, конкурентни цени, безплатна доставка. Но какво ще кажете за времето за доставка?

Забавянето е случайно. Всъщност тя се променя според метода на изпращане и страната на местоназначение на колета. Има 4 метода на Rosegal: Фиксирана доставка, Приоритетна директна поща, Стандартна доставка и Ускорена доставка.

Подробностите ще видите на този линк: https://www.rosegal.com/shipping/ . Имайте предвид, че Rosegal доставя във всички страни, без изключение, и отново, това е голям плюс. Средно доставката е между 8 до 45 дни. Партньорските връзки на Rosegal са DHL, UPS, FedEx и EMS. Във всеки случай те са най-добрите и надеждни международни превозвачи.

Освен това клиентите изглежда са доволни от времето за доставка.

„Поръчах чанти за рождения ден на дъщеря ми, получих я бързо, препоръчвам“.
„Крайният срок беше спазен и всичко пристигна добре опаковано. „

След получаването на поръчката, продуктите преминават в контрол на качеството, те се пакетират от грижите на мениджърите в Rosegal. Тези обработки продължават около 1 до 3 дни в зависимост от продукта, неговото количество и сложност. Ако има нужда от митническо оформяне или ако поръчката е направена по време на китайските празници, са необходими около 4 дни повече.

РОСЕГАЛНИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА

Доставката е безплатна на Rosegal. Това е първият критерий, който привлича чуждестранните клиенти. Когато колетът пристигне, няма да платите нищо. Но наистина, като се има предвид митническите такси, все едно плащате така или иначе. Въпреки това потребителите не се оплакват.

„Митническите такси са много достъпни. „
РОСЕГАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ЗАЩИТА НА КУПУВАЧА

Първо, относно личната ви информация, сайтът избира ефективна политика за поверителност. Но потребителят е единствено отговорен за защитата на своето потребителско име и парола. Разработчиците използват различни мерки за защита, за да защитят акаунтите от всеки опит за измама.

Розгал казва:

„Гордеем се с качеството на нашите продукти със строги проверки за контрол на качеството. За да ви осигурим допълнително спокойствие, ние предлагаме и изчерпателна гаранция за връщане на 30 дни за поръчки под 50 долара. Купете с увереност и се насладете на чудесно пазаруване с Rosegal! ”

Обобщено, елементите могат да бъдат върнати, ако са дефектни, замърсени. Но ако те не са в поръчания размер или не съответстват на поръчката, в този случай сайтът вече не ги приема, което ще рече, ако изминат 30 дни, вие сте имали време да ги носите. Някои категории не подлежат на връщане (като бижута, бельо…).

ПЛАЩАНИЯ ЗА РОЗЕГАЛНА СИГУРНОСТ?

Това вероятно е най – нарастващият търговски сайт, който приема най-много методи за плащане, за да улесни живота на потребителите. Общо има 9 начина на плащане:

Кредитна карта и дебитна карта;PayPal (който е най-сигурният и най-използваният);Кредитна карта чрез PayPal;Boleto Bancario (за купувачи от Бразилия);Western Union (сигурен и удобен);Превод по банков път (по-малко удобен, само за поръчки, започващи от $ 500);Paypal Credit (много сигурно);Идеален (за Холандия);Rosegal Wallet (най-бързият, най-ефективният и сигурен метод за използване на акаунта ви за директно плащане, следвайте този линк, за да научите повече: https://www.rosegal.com/rg-wallet/ ).