DRESSLILY: ПРЕГЛЕД И СЪВЕТ ЗА ПАЗАРУВАНЕ ОТ DRESSLILY

1
142
Добави коментар

Dresslily е търговски сайт, който се занимава с онлайн продажба на дрехи и аксесоари. Той предлага хиляди модни продукти, които могат да бъдат доставени навсякъде по света.

Предлагат се във всички размери – дрехи, фино бельо, перуки, обувки и модни бижута.

За да ви дадем представа за сайта, преди да направите покупките си на dresslily.com, ето нашето ревю на Dresslily, който ще ви даде повече информация за неговата надеждност и мненията на своите клиенти

Посетете Dresslily.com

Що се отнася до интерфейса на сайта, всичко там е за да ви насочи. В горната част е бутон, който осигурява достъп до различни видове продукти за мъже и жени, както и продажби и промоции, както и лупа за точно търсене.

По-долу новостите се предлагат в първата част – реални изображения, показващи цени с отстъпки от 17 до 41%. Вдясно са предишният и следващият клавиши, които превъртат изображение след изображение. Следват препоръките за модерни продукти.

Цялата информация за сайта идва в края. Ще намерите информация за компанията, ръководството за пазаруване, помощния център и различните програми, които предлага.

За да правите покупки на Dresslily, просто си създайте акаунт в сайта. След като влезете, просто кликнете върху продуктите по ваш избор и ги добавете в количката.

Интерфейсът улеснява вашия избор с бутоните, които дават лесен достъп до всички видове продукти, които търсите. Отстъпките, показани с цените, вече създават впечатление, че държите продуктите в ръка.

След като изберете продукт, кликнете върху ДОБАВИ В МОЯТА КОЛИЧКА и той ще бъде ваш! След това кликнете върху PASS ORDER, за да потвърдите покупката си.

„Добър опит, грижливо с добро съотношение качество / цена на продуктите, а също и услугите с равнини Промоции за всички продукти, които са дрехи за мъжете за жените, както и аксесоарите, чантите, обувките, дори козметиката. Благодаря ! –Дюбоа
DRESSLILY ПРЕГЛЕД НА КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ

На пръв поглед изображенията и отстъпките, предлагани в интерфейса, веднага щом получите достъп до сайта подканят да поръчате веднага! Но е трудно да се задоволиш с красиви изображения в сравнение с действителното качество на продуктите.

Тенденцията и модата се показват чрез разнообразни цветове, към които стилните жени и мъже са пристрастени. Нищо не казвам за начина на привличане на сайта! Но какво да кажем за мненията на клиенти, които вече са направили бизнес на сайта?

Посетете Dresslily.com

DRESSLILY ПРЕГЛЕД ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА

Уебсайтът Dresslily доставя всички свои клиенти от цял ​​свят. Времето за доставка зависи от начина на доставка и държавата, до която ще бъде доставен продуктът. След извършване на плащането ще бъде предоставен проследяващ номер.

Предлагат се 5 начина на доставка, включително икономична доставка, която отнема от 10 до 30 работни дни, в зависимост от държавата на местоназначение, която отнема 6 до 8 дни, и вашата пратка ще бъде изпратена чрез експресна куриерска услуга; Ускорена доставка с DHL или UPS в зависимост от вашия адрес; Безплатна доставка с икономическа доставка (безплатна, но това отнема повече време) и доставка с поща в Китай, което отнема около 12 до 30 дни по целия свят. Посредниците, с които Dresslily работи, обаче са надеждни и бързи. По-голямата част от клиентите вече са доволни от техните мнения.

„Доставката е извършена навреме.“

Други клиенти казват, че доставката е малко дълга, но не се оплаквайте от нея.

Докато доставката е дълга, всъщност малко прекалено дълга, но промоциите наистина си заслужават и според моя опит за покупка засега, продуктите са автентични и следователно с добро качество. Времето за доставка се прави в момента на покупката, така че от вас зависи дали можете да изчакате!

към сайта