Блогът на Апостол Апостолов :: ВСЕКИ ТРЕТИ Е ТРАЛАЛА

1
109
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                     ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ

 

У нас около 30 на сто от трудещите се страдат от психически разстройства.   Казано другояче, почти всеки трети българин е откачен, ненормален, хахо…  Изтъкнати психиатри смятат се, че над 1 800 000 нашенци имат психически отклонения!

Специалистите считат, че тези заболявания се дължат най- вече на стреса. Това сочи изследване на Националния център по опазване на общественото здраве (НЦООЗ), което обхваща 5000 души. Голяма част от тези хора не осъзнават, че имат психически разстройства, болестта протича скрито и е трудно разпознаваема.

Стресът и предизвикваните от него заболявания рушат качеството на живота. Поради психическите смущения много хора понижават ефективността на своята работа. Най-сериозно подложени на стрес са онези професии, при които се изискват преки контакти с хора. Болестотворни са също така и отговорните длъжности.

Забележете- уязвими са отговорните длъжности. Затова не се учудвайте, ако някой от нашите управници ви заприлича на Мунчо или Перко Наумов. Това е просто професионална деформация, един от рисковете на професията…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.