Колоездачите от BORA-hansgrohe в надпревара за PowderRain

3
195
Добави коментар
markcomm
markcomm

Спортистите от колоездачния отбор на BORA-hansgrohe стартираха Tour de France с амбицията, че първият, който пресече финалната линия, ще бъде и първият, който ще вземе душ с Hansgrohe PowderRain.

Колоездачите пият около един литър вода на час по време на състезание. Това възлиза на около 12 бутилки вода за всеки шест часов етап от Tour de France 2019. За щастие те могат да се възстановят след всеки етап, като се насладят на релаксиращ душ hansgrohe PowderRain с възстановяващия си спрей от микрокапчици.

Като специалисти в най-ефективната форма на освежаване в света, hansgrohe подкрепя своите спортисти с ежедневна доза енергия. Първата – преди старта на състезанието, за да бъдат колоездачите свежи и в топ форма.Втората доза живителна сила след него, за да възстановят силите и енергията си след упорито съревнование.

Колоездачите ежедневно изпробват границите на своята издръжливост и пленяват публиката с постоянството и жизнеността, която се изисква в изключителна степен в този спорт. От Хансгрое са наясно, че водата е основен елемент, осигуряващ дневната доза енергия, затова компанията подкрепя колоездачите от отбора BORA-hansgrohe като им предоставя душ, даващ им силата и релаксацията, от която се нуждаят.

Най-добрите спортисти не са единствените, които оценяват мотивиращото изживяване при душ. Според проучване, проведено през декември 2018 по поръчка на Hansgrohe Group,  девет от десет потребители са съгласни, че PowderRain на hansgrohe им дава най-доброто душ изживяване за всички времена. Нищо чудно: фините микрокапчици напълно покриват тялото и овлажняват кожата като мек и освежаващ летен дъжд. PowderRain е не само нежен, но е и много ефективен благодарение на иновативната технология за разпръскване на водата на hansgrohe.