Туристическа агенция Go Live Ltd – Фабрика за приключения

1
143
Добави коментар
Infinitum.Club
Infinitum.Club

За Туристическа агенция Go Live Ltd – Фабрика за приключения

GOLIVE е фабрика за приключения, създадена от ентусиаст-приключенец на име Евлоги Бирбочуков. Този тип обича да пътува и да търси предизвикателства във всичко, до което се докосне.

Евлоги желае да сподели това чувство със света и най-вече с тези, които са готови. Както гласи известната будистка поговорка “когато ученикът е готов, учителят ще се появи”.

GOLIVE не е проект, който има за цел да ви продаде нещо, а да ви покаже живота такъв, какъвто го вижда нашия екип като се включите в следващото пътешествие.

Евлоги и неговият екип са добре подготвени местни водачи с международен опит, които ще ви разкрият красотата на природата в целия й блясък. Но знайте, че това не са обичайни пътешествия.

Всички наши предложения са предизвикателни по един или друг начин. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да се почувствате живи.

тагове: Ски ваканции, Алпи, дайвинг, гмуркане, Малдиви, Мексико, Раджа Ампат, Египет, Судан, Куба, Колумбия, о. Кокос, о. Малпело, Сърф трипове, Бали, Никарагуа, Португалия, Рафтинг, Босна, Херцеговина, Плаване с ветроходна яхта, Гърция, Кайт сърф, Египет, Кабо Верде, Трекинг, Непал, Катманду, Пукхара, Еверест, туристическа агенция