Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс – DM-2427

5
167
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно изработена еластична унисекс гривна от естествени камъни Оникс и по един камък за всяка от седемте чакри – Гранат, Карнеол, Косите на Венера, Нефрит, бял Оникс, Лазурит и Аметист. Красотата на гривната се допълва от атрактивни метални рингове.

Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2427

НОВО предложение от Smart Choice – възползвайте се от нашите отстъпки до 15%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка. Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.

Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски и мъжки гривни от естествени камъни.

Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.

Елементи:

ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола. Наричат оникса „Камъкът на вождовете“ който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение.

– 10 мм. мъниста Гранат, Карнеол, Косите на Венера, Нефрит, бял Оникс, Лазурит и Аметист.

– корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива

Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание. Обиколка на гривната можете да изберете от менюто в дясно.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой дамски гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15%

АКТУАЛНО! При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.