Изработка на уеб сайт или онлайн магазин | София – 2P Web

1
215
Добави коментар
sonspot
sonspot

В 2pwebdesign.net изработваме сайтове и онлайн магазини повече от 10 години и обичаме работата си. Даваме страхотни оферти, тъй като работим с фриленсъри, доказали се с времето. Харесваме предизвикателството на постоянно променящите се технологии в уеб дизайн сферата. Дръжим изключително много на качествената изработка, дългосрочното сътрудничество и коректността. Можем да се похвалим с липсата дори на един недоволен клиент.

Изработваме уеб сайтове с Word Press и WooCommerce, защото използват най-новите технологии и имат страхотна SEO оптимизация. Също позволяват обновяване на системата и модулите под наш надзор. Така разполагате винаги с най-новите технологии в изработката на уеб сайт или онлайн магазин.

Занимаваме се също и с поддръжка на уеб сайтове, графичен дизайн, копирайтинг, редизайн на уеб сайтове, изработка на социални профили, лого дизайн и онлайн реклама.

Свържете се с нас, консултацията е безплатна и ще ви помогне да се ориентирате какво е важно за изработката на уеб сайт или онлайн магазин.