Вижте как се забавлява снощи в Монте Карло олигархът Ваньо Алексиев (СНИМКИ)

1
113
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Собственикът на “Биомет” купонясва в един от най-луксозните клубове на Монако, паркирал своето Bugatti Chiron пред входа.

Олигархът Ваньо Алексиев, който е собственик на транспортната фирма “Биомет”, се отдаде на безобразно скъп купон в престижен клуб в сърцето на Монте Карло, видя и документира Nbox.bg.

Родният баровец, който стана медийно известен преди година заради покупката на един от най-скъпите серийни автомобили в света, Bugatti Chiron, се отдаде на скъпарска веселба в престижния нощен клуб Twiga в Монако.

Гъзарът Ваньо бе в компанията на изтупана блондинка, а пред входа на клуба нашенецът гордо бе паркирал своя ултра скъп автомобил със софийска регистрация.

Снимки: Nbox.bg

Логично, докато тунингованият нашенски богаташ се забавляваше потънал в лукса на нощния клуб, пред баровската му кола снимки си направиха стотици туристи от цял свят. Така докато Ваньо пиеше скъпо шампанско в луксозното си сепаре в клуб Twiga, отвън десетки минувачи коментираха баровския живот на олигарсите от Източна Европа, и в частност на тези от България.

Ваньо се ползва със специално внимание от персонала на скъпата монакска дискотека, което пък говори, че той не жали евро за своя олигарски имидж в Монте Карло. Нека само кажем, че една прилична вечеря в Twiga за двама струва поне 2000 евро.

Миналата година името на Алексиев нашумя именно след като стана ясно, че родния транспортен бос се е сдобил с автомобил на стойност близо 3 млн. лева. Нека припомним, че досега у нас имаше само Bugatti Veyron, и то е собственост Румен Гайтански – Вълка, а Алексиев си закупи 2 пъти по-скъп модел – Bugatti Chiron.

Негови познати разказват още, че Алексиев живеел с млада девойка, която имала стотици пластични операции, но те не били нищо в сравнение с разкрасителните процедури на самия бизнесмен, които към момента вече надхвърляли 1000.