Спечелете 3 награди по 5000 лв. и бутилки Пещерска Отлежала

2
190
Добави коментар
pgp

Считано от 08.07.2019 г. на специалната уебстраница потребителите ще имат възможност да се включат в Кампанията като се регистрират чрез личните си фейсбук профили под едната от двете опции:

        Като двойка, участваща за голямата награда, избирайки опцията “Младоженци” или         Като самостоятелно участие, включвайки се за ежеседмичните награди, избирайки опцията “Сватбари”.

Всички, регистрирали се чрез опция „Младоженци“, е нужно изрично и поотделно да попълнят сватбения въпросник, предоставяйки следната коректно попълнена информация, като за валидна кандидатура се счита тази с коректно попълнени всички полета. Финалистите ще бъдат избрани по най-висок бал точки, определени от журито на база кандидатурата им.             Да посочат Име на булката             Да посочат Име на младоженеца             Да посочат бъдещата (обща) им фамилия             Да посочат изрично създаден от тях за целите на участието в играта свой общ профил;             Да качат тяхна обща снимка, която да служи за аватар на профила им             Да посочат конкретна дата на планираната сватба (сключване на граждански брак и сватбено тържество), която е необходимо да бъде в периода от 26.08.2019 г. до 31.12.2019г. включително.             Да посочат „Кумове“ като изпратят съответно покана чрез Facebook до техните потенциални кум и кума.             Да разкажат по оригинален начин – в свободен текст или да качат видео-обяснение, за това какви са плановете им за предстоящата сватба и как са взели решението да се венчаят – до 10 точки*.