С криптовалута се пътува по света?

1
162
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Австралийка използва криптовалута за пътуване по света, съобщи „Дейлимейл“.  Джейд Барклей  на 33 г. пътува с дигитални пари и посети 10 страни. Всичко започва през 2017 година, когато младата жена инвестира в Биткойни. В началото на тази година тя решава да използва Instagram, за да контактува с други крипто ентусиасти и получава покана от  блокчейн обществото на Лондон.

Качвайки се на самолета  Джейд  Барклей не подозира, че след  няколко  дни ще се впусне в  голямо приключение.  След  Лондон тя решава да продължи да пътува  и да среща повече хора ,  които адмирират  Биткойна. Като използва криптовата си инвестиция,  австралийката посещава  още Хонг Конг, Китай, Южна Корея,  Япония, Малайзия, Сингапур, Индонезия, САЩ и Бахамските острови.

През цялото време се разплаща в биткойн и като истински турист се радва и на малките магазинчета, и на другите туристически атракции. Възхитена от  Ню Йорк, младата ентусиаска смята да продължава да инвестира в Биткойни …, а  ние допускаме,  че тя  ще направи  и нови пътувания с дигитални разплащания.