Кърменето – Блогът на Десислава Пеева

2
202
Добави коментар
Aidin
Aidin

Всички знаем, колко е важно кърменето за здравето на бебетата и майките. Ето защо и нашето Министерство на здравеопазването публикува нова

Read more

Важно е да разбираме причините, поради които майките на успяват да кърмят своите деца. Кърменето не е просто въпрос на желание или мотивация.

Read more

Фактори, които играят роля във формирането на нагласите към кърменето в съвременното българско общество. Как взимаме решенията си за храненето на бебетата и дали те се базират на информиран избор или са повлияни от интересите на индустрията

Read more

Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Read more

Захранването е лесно и никой не е останал незахранен. И все пак, ако искате да научите някой от първите стъпки как да започнете, заповядайте на лекция с мен като Ла Лече Лига Лидер – другата ми роля, на доброволец.

Read more

Кърменето е успешно и лесно, ако имате предварителна подготовка и знаете какво да очаквате

Read more

За ситуациите, в които бебето не наддава и имате съмнения за недостиг на кърма, преждевременно раждане, здравословен проблем при вас или при бебето, който възпрепятства кърменето.

Read more

Споделени размисли от Мери посветени на кърменето и майчинството – животът с бебе не винаги е такъв, какъвто си го представяме, но както казва Розата “За да видиш пеперуди, трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници”

Read more

Понякога се налага да оставим бебето за няколко часа и някой друг да го нахрани вместо нас. Ще откриете полезни съвети за храненето на кърмено бебе и за съхранение на изцедената кърма

Read more

За нещастие много бебета бързо разбират, че биберона винаги пуска мляко и то само, като се стисне с венци или даже без нищо да се прави. Само че гърдата не работи на този принцип. Тук ще прочетете идеи за това, как да върнете бебето на гърда.

Read more