Хороскоп за днес – 17 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
95
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 17 август 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще помогне да разпуснете в приятна компания. Изискването за деня е да си знаеш мярката, да си умерен със стимулантите и пиенето. Опасно е да се отива в крайности. Веселието може да се превърне в открито буйство, от което някой да пострада. Вечерта може да получите допълнителна информация, позволяваща да направите стабилизиращ ход. Чакайте новини, за които ще почерпите. От утре е време да се действа много по-делово. Марс навлиза в Дева.

Телец 21 Апр – 21 Май

Отпуснете си душата, разкрепостете се повеселете се с приятели. Участвайте в светски събития и отпуснете парата след деловата седмица. За тези, които са на морето купонът продължава с пълна сила. Това е и най-благоприятният ден в месеца за сключване на брак и годежи. Ще ви покровителства висшата любов. Важното е да не правите нищо съществено под алкохолно или друго опиянение. Днес е важно да си знаеш цената, да не си подбиваш авторитета и да се контролираш във всеки момент. Чакайте покани и важни новини.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на проблеми и предизвикателства. Ще се получават новини, за които ще почерпите. Превъзбудата нараства. Не посягайте към третата чашка, както сте си обещали. Всяко отиване в крайности ще ви вкарва в рискова и губеща програма. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Нещо насъбрано във времето чака тапата да се отпуши, за да излезе на повърхноста. Не се карайте с никого. Сънищата ви показват как може да решите наболелите проблеми. Но на яве може да си създадете нови такива.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Силен и творчески ден. Съберете се с приятели, обменете информация и се повеселете. Ден на виното и камбаната. Ще получите новини, за които ще почерпите. Един взима решение за заминаване, но и важен за вас човек се връща от път. Ще решите проблем, който ви мъчи отдавна. Най-хубавият ден за любовно обяснение и сключване на брак. Вечерта ще ви посети и личната ви муза. Луна и Нептун ви облъчват с творческа енергия от знака на хармоничните ви Риби. Постарайте се да реализирате всяко свое хрумване и идея.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят е зареден с енергия, с желание да се съберете с приятели, да се повеселите и обмените информация. Енергията ви търси поле за изява. Утре Марс ще напусне вашия знак. Някои страсти и желания ще се изпарят или ще се канализират в нова посока. Сега е момента да съберете сили и да направите и любовно обяснение. До три дни и Венера ще напусне вашия знак, а това ще охлади любовните страсти и ще отрезви ума. Сега е момента да си поживеете, да изпуснете парата, да обичате и да позволите да ви обичат.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес лесно се губи самоконтрола, особено в ситуация на алкохолно или любовно опиянение. В желанието да се похвалите ще споделите свои и чужди тайни или проекти и ще дадете козове в ръцете на конкуренцията. Не коментирайте нищо, за което ще съжалявате. Бъдете сред свои, те ще ви разберат и простят изцепките. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Луна и Нептун ви гледат в опозиция, а Юпитер от Стрелец следи всяка ваша стъпка и прибързан ход. Ще бъдете санкционирани, ако нарушите определени правила и разпоредби.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес алокохолът е лош съветник. Ще си прекарате добре, ако във всеки момент знаете какво правите и накъде вървят нещата. Ако усетите, че губите контрол, успокойте топката и насочете заниманията си в друга посока. Предприетото днес ще носи късмет и радост. Чудесен ден за предложения годежи и сватби. Вешият девиз е умереност във всичко и към всички, така че изявете се като балансьор и вдъхновител на приятни отношения и преживявания. Сънищата показват основата на преблемите ви и как да ги разрешите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Всичко предприето днес ще носи късмет, пари и слава, ще дава шанс да влезете в нов приятелски или роднински кръг с нови запознанства и предложения за брак. Може да осъществите поне част от идеите, които имате и да направите приемливи за другите личните си желания и амбиции. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, да вложи усилия, средства и талант във взаимно изгодни проекти. Вечерта чакайте своята муза на любовта и вдъхновението. Сега е момента да учмаствате в престижни творчески и модни изяви.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес лесно се нарушават забрани и още по лесно се влиза в неприятни и рискови положения, ако не се контприлираш или си прекалил с алкохола и стимулантите. Не бива да се действа първосигнално. Денят е благоприятен за любовно предложение, но всичко трябва да е дошло с времето си, да е добре обмислено и преценено. Не си позволявайте да реагирате импулсивно и на първа среща да решите, че това е вашият човек. Още по неблагоприятно е да споделяте личните си тайни и проекти, от които ви зависи бъдещето ви.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес е лесно да се поддадеш на импулса, да се разкрепостиш и да забравиш дадените пред себе си или пред някой друг обещания. Вероятни са срещи с бъдещи партньори. Обменят се мисли и се правят предложения. От утре може да започнете нов проект или да вложите цялата си енергия в изпълнението на стария, който временно сте неглижирали. Марс ще навлезе в знака на хармоничната ви Дева и ще активизира работния ви потенциал. Планирайте за неделя да помогнете на близък и до го улесните в дейноста му.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не се самоизолирайте, приемете покани, идете на приятелския купон и дайте всичко от себе си при участия в престижни изяви. Денят освобождава творческата ви енергия, насочва потенциала ви към организиране на съвместни начинания с близките на сърцето и на душата ви хора. Чакайте подарък от съдбата. Ще ви се обадят с новина, за която ще почерпите. Ще се почуствате свободни да направите първата крачка към някого и нещо. Утре и личната ви инициатива ще се развихри, а до три дни и проблемите в любовта ще се решат.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Луна и Нептун във вашия знак ви даряват с нептунианско вдъхновение и озарение. До вечерта може да решите наболял проблем, да направите важен избор и да отключите енергийния си потенциал. Чакайте предложения и покани, които ще ви вдъхновят и обезоръжат. Може да повторите старите грешки, но ще прекарате приятно и ще се радвате на живота. Внимавайте да не предизвикате нечия агресия и да не влезете неканени в нечие лично пространство. От утре Марс ще ви гледа в опозиция, конкуренцията ви ще се активизира.