Хороскоп за днес – 21 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
132
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 21 август 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да пътувате и разширите влиянието си в средата, да намерите спонсори и покровители, да направите изгодна сделка и да се преместите на по-добро място. Действайте активно. Сега е момента да яхнете и случайността, която може да ви заведе на точното място при точните хора. Ден за физическо и духовно изцеление. Ще намерите лекарството за тежка болест или за тежък личен проблем. Ден и на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на децата.

Телец 21 Апр – 21 Май

Венера навлиза в Дева и сключва брилянтни аспекти с навлизащата в Телеца Луна. Ден на нестандартни срещи, на неочаквани обрати в отношенията и връзките и на възможност да срещнете важен за бъдещето ви човек. Ще се предлагат изгодни договори, особено в модата и дизайна. Ще имате някаква неочаквана печалба и животът ви може да тръгне в нова посока. Ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която сте се страхували. Късметът ще ви следва. Пътувайте към важна за вас цел.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на хората с нестандартно мислене и виждания. Може да се спечелят пари от още неотработени дейности и проекти. Намирате начин да излезете с чест от неприятна ситуация. Някой ще инвестира във вас и в начинанията ви. Кандидатствайте по спонсорски програми. Не се отказвайте да влезете в престижна среда с нови договори или партньорски връзки. Денят е чудесен за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Може да се рискува в умерени граници. Бъдете честни и справедливи, оставете съдбата да наклони везните.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден за пътуване и огледи, за срещи на четири очи и за подписване на съвместни договори. Може да си стиснете ръцете с доверен партньор. Сега е момента за обединение в групи по интереси за справяне с общия враг и конкурент. Възможно е изцеление и намиране на лечебно място за болежките ви. Дава се клетва за вярност. Не бива да се лъже, за да не се развали цялата постройка. Време е за революционни преустройства в работата и в начина ви на живот. Влизате в несвойствена среда, където ще печелите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените в първата декада ще скъсат отношения от раз, за да установят нови. Ще се наложи да поемете непредвидени рискове. Ще се противопоставите на досегашните си връзки и партньори, ще си поискате своя дял и ще пренасочите интересите си в различна посока. Вероятни са битки за пари, постове и позиции. Нещо ново и нестандартно завладява ума ви и няма да ви напусне докато не го реализирате на практика. Ден за промяна на средата и територията ви на влияние. Вървите към революционни преустройства. Предстои разплата.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Това може да бъде един от най-силните и пробивни дни за вас в този месец. Действайте активно във всички направления на личната ви амбиция. Може да спечелите конкурс, да получите изгодно делово предложение и да сключите нов договор. Не се предавайте без бой в местата на личната ви конкуренция. Пътувайте, организирайте делови и представителни срещи. Имате шанс да влезете в перспективна среда и да получите неочаквани подаръци от съдбата. Упорствайте за постигане на целите си. Ден на личния ви триумф.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на промени, пътувания и преустройства в начина ви на работа и живот. Благоприятна е всяка търговска инициатива и предприемаческа дейност. Ден за покупко-продажби на имоти и поемане на умерени рискове в бизнеса. Може да се спечели по неочакван начин и от неочаквано място. Организирайте лични и делови срещи. Пътувайте, рекламирайте се, търсете нови снабдители, производители или бизнес партньори, с които да започнете и нова търговска инициатива. Чудесен ден за сключване на нов трудов договор.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

За родените в първата декада този ден ще донесе някакво объркване, проблем с документи и разрешителни или опити за активно вмешателство в живота. Не рискувайте излишно и в интимните връзки. Може да постъпите нестандартно и да привлечете хора, от които после трудно ще се отървете. Нека стремежът ви да е към повече честност в отношенията. Една лъжа или премълчаване ще създаде повече проблеми отколкото предполагате. За вас това трябва да бъде ден на честната игра в този нечестен свят.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

За вас предстоят два дни на сила и възможности да се откроите в средата си, да направите впечатление на шефове и бизнес партньори и да изкарате добри пари. Сега е момента да сключите новите си договори или да преподпишете старите. Може да пласирате полуготовата си продукция, да намерите нов дом, офис или складово помещение. Мислете и действайте комплексно и без протакане. В петък някой ще се опита да ви измести от хранилката и поилката. Денят ви носи личен триумф и изцеление. Кръвта и отношенията ви се пречистват.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес в хороскопа ви действат брилянтни и стимулиращи аспекти. Всичко зациклено може да се оправи и да потръгне. Пътувайте, уредете си срещи и проведете разговорите, за които се стягате отдавна. Може да си уредите нов или допълнителен договор, да направите печеливш ход в бизнеса и търговската инициатива. Нищо не е за пренебрегване. В този ден може да стъпите на нова база, на която в бъдеще ще се развивате и ще печелите. Не лъжете. Дава се клетва за вярност и се уреждат перспективни връзки.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените до 1 февруари днес може да направят нестандартен, непредвидим и губещ ход. За вас в момента е в сила максимата „видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак”. Не ви и момента за активни действия. Може да си навлечете грижи и неудобства с прибързани действия в посока, която не е ваша и не ви приляга. И в любовните връзки сте склонни на всякакви изненади. Нестандартното ви поведение повече ще плаши, отколкото ще привлича. Дано усетите докъде може да стигнете и къде да спрете.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на тежки битки и сладки победи. Родените в първата декада ще имат шанс, който не е за изпускане. Ще попаднете в особена и нестандартна ситуация, в която е важно да се действа на необходимото ниво и да не се правят излишни компромиси. Ще бъдете тествани на опън и натиск. Може да ви предложат изгоден договор, но при нестандартни условия. Водете честна игра и политика. Ден на подадените ръце. Ако излъжете ще си навлечете неприятности и може да излезете от една защитаваща интересите ви група.