Пелетни камини

1
197
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Отоплението с Пелетни камини е много практично и е подходящо за почти всеки имот.

Едно от най-големите предимства на пелетните камини е, че не се налага обособяване на специално помещение за поставянето и, защото камината може да бъде поставена в обитавана част от жилището или офиса ви, например в хола или всекидневната.

Пелетни камини

Пелетната камина е с малки размери и монтажът и е сравнително лесен.

Работата с пелетната камина,  поддръжката и употребата в домашни условия е лесна и всеки може да се справи с нея.

Пелетни камини имат елегантен външен дизайн и поставянето и във всекидневно помещение в дома ви или в определен кът на вашето заведение или хотел, би придал с пламъците си за топлота и уют в помещението. Пелета камина е перфектният метод за отопление през студените зимни, есенни и пролетни дни, подходяща е както за малки апартаменти, така и за големи къщи ресторанти, детски градини, домове за възрастни хора и заведения.

Пелетни камини може да се поставят директно в отопляемото помещение или да бъде изградена отоплителна инсталация посредством радиатори и водна риза към пелетния котел, като самия котел се монтира в специално обособено място.

Чрез пелетни камини оборудвани с водна риза може да затоплите както всички стаи посредством радиатори, така и само определени стаи, това става с изграждането на резпределителен възел в който може да включвате и изключвате определени радиатори, в зависимост от желанието ви да затоплите конкретно помещение. Отоплението с пелети и камина е сравнително най-евтин, и най-екологично чист вариант, който може да изберете спрямо предлаганите на пазара отоплителни средства.

Пелетни камини BURNiT PD Comfort 8 Kw е подходяща за всеки дом. Може да бъде поставена във всеки хол или всекидневна и с сравнително малките си размери и лесна експлоатация ще превърне домът ви в уютно и топло място в което да  се чувствате комфортно.

Виж още

Пелетни камини BURNiT PD Comfort 10 Kw е подходяща за всяко жилище, хотел или заведение. С малките си размери тя може да бъде поставена навсякъде, така че да допринесе за подходящо затопляне на помещението.

Виж още

Пелетни камини BURNiT PM Comfort 13 Kw Plus подходяща за малки и големи апартаменти и къщи, както и заведения или хотели. Монтират се в обитаемото помещение и спестява нуждата от помещение специално подготвено за камина.

Виж още

Пелетни камини BURNiT PM Comfort 25 Kw Plus е подходяща за големи помещения в дома, заведение или хотел. Мощността на камината позволява затопляне на сравнително големи помещения, като монтажът се извършва в самото помещение.

Виж още

Пелетни камини BURNiT PM-B Comfort 13 Plus разполага  с топлоизолирана плътна врата и може да бъде поставена на балкон, който е заветрен така че да не замръзва, или специално за целта помещение.

Виж още

Пелетни камини BURNiT PM-B Comfort  25 Plus е подходяща за големи площи, като монтажа се извършва на специално за целта помещение. Горивната камера е защитена с водна риза гарантирайки по-добрата ефективност на камината.

Виж още