Спрягат трима за треньор на Лудогорец – SportVox

1
182
Добави коментар
sheri
sheri

Три са имената, които се спрягат за следващ треньор на Лудогорец – Димитър Дими­тров, Александър Томаш и Нико­лай Киров.

Херо в момента е без работа и може да се завърне в Разград, но при определени усло­вия. Той напусна Лудогорец пре­ди малко повече от година. То­гава клубът избра за треньор бразилеца Пауло Аутуори, като собственикът Кирил Домусчиев обяви в интервю през септем­ври 2018-а пред Диема спорт, че бъдещето на тима е свързано с чуждестранни специалисти.

„Ами, ако искаме да се мерим с големи клубове от големи стра­ни, явно това е пътят. Виждате, че и други наши отбори наз­начават чужденци за треньори и търсят някакво развитие. Яв­но това е пътят“, каза Домус­чиев. Оттогава обаче начело на тима са само българи – Антони Здравков, Стойчо Стоев и сега Станислав Генчев.

Освен Херо опции за поста са Александър Томаш и Николай Ки­ров. Първият води Берое и ин­терес към него е заявен още след отпадането от Ференцварош. Николай Киров е без рабо­та, след като бе уволнен от Бо­тев Пд след края на сезона.

Сред опциите е и специалист от чужбина, но засега там не­щата са в застой.