Бременна ли е Биляна Гавазова? (Папарашки СНИМКИ)

1
157
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Биляна Гавазова е зарязала диетите и доста си угажда, видяха фотографите на „Ретро“. Преди дни тв водещата, която бе ежедневно на екран заради дългосрочната отпуска на колегата си Антон Хекимян, нямаше търпение да свърши работа, за да отскочи до любимия си хипермаркет.

Прегладнялата журналистка нападна торбичката с ядки още докато обикаляше щандовете в магазина и преди да стигне до касата.

Разглеждайки най-различни артикули – от храна, през пособия за дома, та чак до алкохол, Гавазова замезваше, хрупайки бадеми в движение.

Вълчият глад, който я гонел напоследък, е характерен за бременните жени, но фигурата на Биляна засега е все така стройна. Журналистката обаче често споделяла пред свои близки в нюзрума, че с мъжа ѝ много искат да имат още едно дете. Дали този план е в ход, засега остава тайна.

Облечена в атрактивна къса рокля с актуалния за сезона змийски принт и сандали на висок ток, Гавазова привлече погледите на останалите клиенти в хипермаркета. За да напълни кошницата си инкогнито, тв водещата не свали слънчевите си очила дори вътре и през цялото време бе със слушалки в ушите, от които вероятно звучаха любимите ѝ песни.

След като купи достатъчно хранителни продукти, както и бутилка класно вино, Гавазова се насочи към паркинга на магазина. Тя обаче не отпраши веднага със симпатичната си дамска тойота, а постоя в нея на отворена врата заради адската жега. Целта на престоя ѝ беше да си похапне сладко сладолед на клечка. Вече разхладена, тв звездата потегли директно към къщи, за да си почива и да се готви за следващия ефир.

За цялото лято Гавазова успяла да почива само в рамките на една седмица, за разлика от колегата си Антон Хекимян, който първо уважи родното Черноморие, а в момента обикаля средиземноморските курорти. Преди да излезе във ваканция, водещият на „Тази сутрин“ анонсира, че ще отсъства цели 3 седмици, а вместо с него зрителите ще се будят с Биляна. След като се върне обаче, най-вероятно Тони ще върне жеста на колежката си, която също имала планове за още една почивка с мъжа си и сина си.