Дамски оригинални маратонки

1
135
Добави коментар
fire19
fire19

Спортните дамски обувки осигуряват на краката комфорт по време на провеждането на интензивни тренировки. Отличителна черта на спортните обувки за жени е гъвкавата подметка, изработена от полимер/каучук. Тя помага да се засили степента на сцепление между краката и терена, което позволява на жената да маневрира и бяга свободно във всеки един сезон.  

Елегантност и разкрепостеност с моделите спортни дамски обувки

Актуалният асортимент от спортни дамски обувки включва основно дамски оригинални маратонки. В колекцията са представени модели, които имат анатомична гумирана подметка, намаляваща натоварването върху мускулите на прасците. Мрежестият език на маратонката осигурява оптимална степен на вентилация за краката. 

Дамските спортни обувки са представени в обикновени и комбинирани модели от ахроматични, ярки, естествени и пастелни цветове. Дизайнерите украсяват спортните обувки с връзки в контрастен цвят, надписи и цветни щампи.

Трябва да се има предвид, че спортната обувка всъщност съвсем не е предназначена единствено за занимание със спорт. През 50-те години на миналия век холивудската икона Джеймс Дийн превръща спортните обувки в най-популярния модел сред младежите. И днес дамските спортни обувки олицетворяват идеята за стил, елегантност и разкрепостено младежко мислене.

Спортните обувки за жени – индивидуален моден стил

Дамските спортни обувки гарантират пълен комфорт за всяка млада дама. Удобната обувка е незаменима във всекидневието. Спортните обувки обаче са популярни не само заради високия комфорт, който осигуряват при носене, но и заради своята изключителна издръжливост. Те могат да бъдат закупени в множество разнообразни цветове и модели, оборудвани с практични приспособления като дишащ материал или система, стабилизираща краката. 

Моделите спортни дамски обувки се отличават както със спортен, така и с индивидуален моден стил. Дамски оригинални маратонки на различни марки стимулират работата на необходимите мускулни групи по време на ходене или бягане. Модните спортни дамски обувки в ярки цветове от своя страна се явяват прекрасно допълнение към стилното облекло на всяка жена.  

Дамските спортни обувки се отличават със своя ярък и индивидуален характер. Те могат да бъдат съчетани по перфектен начин с джинси, поли, комбинезони, ризи.

Facebook
Messenger
Twitter
Pinterest