Рециклиране на дюзи цена

1
193
Добави коментар
fire19
fire19

Дюзите отговарят за правилното и точно разпределение/подаване на гориво в горивната камера. Дали ще говорим за бензинови или дизелови дюзи, и двата вида биват електроклапани, които се отварят за определено време (няколко пъти на секунда). 

Логично, при повредена, запушена или неправилно функционираща дюза поради някаква причина, неприятните последици засягат и разхода на гориво. Повредената дюза налага по-големи и сериозни щети на работата на двигателя, тъй като освен повишения горивен разход, често са налични колебания в оборотите, тракане, загуба на мощност, задимяване и др. 

За да се стигне до диагностициране е необходимо първо да се доверите на коректен дизелов сервиз – София Дизел Център. Ние работим с изключително опитни инженери, които ще се погрижат да разрешат проблема с дюзата като резултатът за Вас ще бъде извършена услуга със заводско качество. 

Рециклирането трябва да се извършва в специализиран сервиз и помещение, където да се случи калибриране спрямо изискванията и препоръките на производителя. 

Как да избегнете проблеми с дюзите в бъдеще

За да си спестите сериозни главоболия с дюзите и немалко парични средства, препоръчваме Ви редовно да сменявате горивния филтър, който намалява износването на дюзите.

Зареждайте качествено гориво, за да увеличите живота на дюзите. Загубата на мощност на двигателя, както и неравномерната работа, често пъти е вследствие на повреда на инжектора. 

За какво можете да ни се доверите

Точно диагностициране на проблема 
Откриване на причините за неправилната работа на двигателя
Ремонт или рециклиране на инжекторите
Калибриране 
Смяна на горивен филтър
Обезвъздушаване на дюзите

Да решим проблема заедно! Доверете се на нашия инженерен екип с дългогодишен опит в ремонта, проверката и рециклирането на дюзите. При нас можете да разчитате на индивидуално отношение, прецизно извършена услуга и напълно достъпни цени за потребителя! 

При съмнения за проблем по горивната система, не се колебайте да ни потърсите на 070010730

Споделете!