Бизнес хотел: Каква визия има такъв тип хотел?

1
139
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Бизнес хотелите са създадени като модерни центрове с уникална визия. Те бързо стават предпочитани пред останалите категории хотели, тъй като предлагат пълен набор удобства за всички хора. Не е задължително да сте бизнесмен, за да можете да се ползвате от техните услуги. Ресторантът, спа центровете, фитнес залите и конферентните зали са отворени за всички клиенти.

И все пак ако чакате гости от чужбина, които искате да впечатлите, бизнес хотелът е идеалното място, където да ги настаните. Дори и да пътувате в друг град за семейната си почивка, този тип хотел ще ви предостави всички необходими удобства за пълноценна ваканция, по време на която бихте могли да продължите дистанционно да ръководите своите бизнес проекти.

Какво предлага един бизнес хотел?

В бизнес хотелите ще намерите изключително удобни стаи с модерна визия и стил, както и апартаменти, които отговорят на нуждите на група или семейство. Ако посещението ви е по време на висок сезон, не забравяйте да резервирате отрано хотела, в който ще отседнете заради голямото търсене.

Обикновено бизнес хотелите предлагат гъвкава ценова политика, която включва изгодни пакетни цени за закуска и вечеря. Във всеки бизнес хотел можете да ползвате два вида интернет:

Безжичен – на територията на хотела
Оптичен кабелен интернет – от компютъра на бюрото във вашата стая

Можете да се насладите на изобилието от вкусни ястия и деликатеси в елитния ресторант към хотела, както и да поръчате освежаващи напитки от снек бара.

Събития, провеждани в ресторанта на един бизнес хотел

Не са малко хората, които избират такава обстановка за провеждането на специални събития и тържества. Те организират юбилеи, рождени дни и дори честват сватби или абитуриентски балове именно в ресторанта на такъв елитен бизнес хотел, който обикновено разполага с над 100 места за гости. Заедно с невероятните ястия, приготвени в предпочитания от вас стил, гостите на празненството могат да се възползват и от останалите услуги на хотела на преференциални цени – да се потопят в джакузито, да плуват в басейна, да минат през разкрасяващи и спа процедури, както и да тренират във фитнес залата на хотела, или да ползват сауната и солариума.

Бизнес хотелът ще ви предложи удобства и обслужване, които ще ви откъснат от реалния свят!

Свързани