Домът на Майли Сайръс след раздялата

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

От The Sun нарекоха мястото нейната “моминска квартира” – там, където Майли Сайръс ще заживее като необвързана жена.

Къщата е много близко до стария им семеен дом с Лиъм. Всъщност мястото е купено и от двамата, но са избрали за момента Майли да остане там. Купили са го малко след покупката и на дома, който споделяха заедно като двойка. Той за съжаление обаче изгоря по време на пожарите в Малибу и от май месец насам двамата се опитвали да го възстановят. Какво ще стане сега с опожарената постройка не се знае, но поне за сега певицата ще вземе останалия непокътнат имот.

Там тя ще се радва на декора в стил 70те с просторни стаи, някои от които директно сливащи се с градината. Вътре има джакузи и няколко стаи декорирани в леко готик стил.  Цялото това имение струва 2.8 милиона, което е нищо в сравнение с общия им имот с цена 6,8 милиона.

Доколкото до Лиъм, за момента той остава нагости при брат си Крис в Австралия и се говори, че търси да си купи къща близко до него.

В момента темата за раздялата им циркулира навсякъде в социалните медии, като постоянно се появяват нови теории защо са се разделили и какво им предстои. Най-често се среща слуха, че всъщност двамата си дават почивка за сега и може дори да не се разведат още. Идеята била на Майли, която трудно се справяла с изменящите се настроения на съпруга си и честите му напивания с приятели.