Чантите, които трябва да си купим през 2019

1
151
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нов сезон – нов повод за красиво и модерно допълнение към колекцията ви с чанти. Големи, малки, плетени или от PVC – разнообразието е голямо, а изборът труден. Вижте 3 чанти, които ще ви трябват това лято.

Голямата пазарска чанта

Купи голяма пазарска чанта 

Купи текстилна чанта 

Ако ви трябва чанта за всеки ден – такава, която да може да носите с висок ток или с равни обувки, с панталон или с рокля, да побира всичките ви вещи и въпреки това да изглежда стилно, то тогава заложете на голямата пазарска чанта, която отново прави завръщане в колекциите на дизайнерите за лято 2019.

Купи шарена чанта 

Моделът е без цип, но за да не се разпиляват хаотично нещата ви, може да ги държите в несесер, а някои вътре слагат по-малка чанта (тип плик). Тази година актуалните големи чанти се възползват от лого манията на популярните брандове и именно това е принтът, в който може да ги срещнете.

Плетена чанта

Ако сте решили да инвестирате само в един модел чанта за лято 2019-та, то тогава несъмнено трябва да се сдобиете с плетена чанта. Раница, тип пазарска, през рамо, плик, кръгла или дори цилиндрична – няма значение.

Плетените чанти за лятото са изработени най-често от материали като плетена хартия, юта или специална еко прежда. Дръжките могат да са кожени, дървени или от бамбук, а моделът често привлича погледите с оригинални плетки, с красиви бродерии, ефектни пискюли и ресни или с пришити миди и мъниста. Плетената чанта е и идеалното допълнение към вашия бохо стил.

Прозрачна чанта

Купи козметична чанта

Прозрачната чанта може да не е толкова практична, имайки предвид, че всичко, което носите е изложено на показ, но пък е ефектно и интересно допълнение на вашата визия. Предлага се в различни форми и размери, качеството и съставът на материала, от който е изработена, също варират. Повечето големи марки включват към нея джоб или несесер, в който да държите нещата, които не искате другите да виждат.