Лудогорец надцаква Левски за защитник – SportVox

1
144
Добави коментар
sheri
sheri

Вместо в Левски израелският защитник Талеб Тауата ще играе в Лудогорец.

Разградчани са успели да надцакат „сините“ за бившия футболист на Айнтрахт (Франкфурт). В последните дни името на 27-годишния бранител се спрягаше упорито за преминаване на „Герена“. Такова обаче няма да има, въпреки че израелецът в четвъртък вечерта разтрогна договора си с клуба от Бундеслигата и стана свободен агент.

Вчера сутринта в израелските медии излезе новината, че Тауата е поискал няколко дни за размисъл, докато даде отговор на офертата на Левски. Твърдеше се, че условията, които му предлагат „сините“, не са достатъчно добри, въпреки че са били доста по-високи от тези, които му дават местните Макаби (Хайфа) и Макаби (Тел Авив). Вечерта обаче гръмна новината, че Талеб е изключително близо до преминаване в Лудогорец.

„Разговори между двете страни са започнали преди месеци, а след като бранителят е разтрогнал договора си, те са били подновени“, съобщи one.co.il.

Със сигурност Лудогорец може да предложи по-добри условия на левия бек. Освен това „орлите“ ще играят и в груповата фаза на Лига Европа – още един мотив израелецът да избере именно тяхното предложение.

„Тема Спорт“