Хороскоп за днес – 2 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
310
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 2 септември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес е противопоказно да се провеждат преговори, да се уреждат важни срещи, особено с непознати. Може да попаднете в изнудващи положения и да бъдете притиснати с компроматна игра. Вашата управляваща планета Марс е в точен съвпад със Слънцето, а този аспект ще ви направи войнствени и непримирими, но само спрямо хората, които са по слаби или зависещи от вас.

Телец 21 Апр – 21 Май

Втори е ден на изкушения. Не взимате окончателни решения, особено под нечий диктат. Противопоказна е екипната работа. Колективната отговорност ще се превърне в безотговорност и усилията ви ще отидат напразно независимо колко се стараете. И колективните пари в този ден потъват незнайно в чии джобове. Изборът между добро и зло носи само зло. Не правете избор.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Втори идва с шанс да привлечете хора, които ще поставите в подчинено и зависещо от вас и амбициите ви положение. Играта е неравностойна. Не се препоръчват участия в съвместни инициативи. Но в местата, където се явите като координатор и организатор на важни проекти ще има ползи за вас, ще може да използвате чуждите дарби и таланти. Не се обвързвайте с по-силните.

Рак 22 Юни – 22 Юли

На 2-ри не влизайте в съдружия, не работете в екип, не започвайте съвместни инициативи и дейности. Ден на фатално привличане и прилепване към хора, от които трудно ще се отървете и измъкнете. Точно те в бъдеще ще ви изсмукват енергията, силите и парите. Не е ден за запознанства, за сключване на партньорски договори и брак. Действайте самостоятелно, на свой терен и със свои средства.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Силните в този ден са тези, които работят самостоятелно и на свой терен, които не влизат в партньорски зависимости и не подписват колективни трудови договори. Не влизайте в общия кюп на колективната безотговорност. Опитайте да се справите сами с всяка задача. Може да привлечете враг или тези, които в бъдеще ще използвате като оръжия за нападение и защита.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

2-ри носи опасност от обсебване. Не взимайте важни решения, особено такива, които може да засегнат бъдещето на близките и децата. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не е ден за запознанства, за подписване на нови договори, за влизане в нова среда или група по интереси. Противопоказна е колективната инициатива. Отговорноста ще падне върху вас.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

2-ри е неблагоприятен ден за нови запознанства. Не приемайте оферти за съвместна работа, особено ако условията по договорите са неясни и неразбираеми. В сатурнова дупка сте, а Слънцето е в точен съвпад с Марс. Очертава се натиск от страна на шефовете и на хората, от които сте си позволили да зависите. Не правете никакъв избор, особено под диктовка и диктат. Отложете срещи.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

2-ри е ден за пасивност и изчакване. Не взимайте отговорни решения и не бързайте да се обвързвате, независимо увещанията или натиска, който ви се оказва. Ако тази нощ сте сънували нещо объркано, това е знак, че и ситуацията, в която се намирате в момента не е изчистена и избистрена. Не се опълчвайте срещу близките си в желанието да угодите на някого. Не теглете и не давайте заеми.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ще ви търсят от няколко страни с предложения. Не приемайте колективни оферти и не се включвайте в съвместни инициативи. Всичко, което уредите двустранно и на четири очи ще ви носи късмет и ползи в бъдеще. Внимавайте, в този ден един случаен контакт може да ви извади от равновесие, да ви насочи към неравностойна връзка и нерегламентирана дейност.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

2-ри е може би най-неблагоприятният ви ден за обвързване, за подписване на нови партньорски договори, за привличане на нови членове в дейноста и работната ви програма. Може да попаднете на фатално привличане и в любовта и това да доведе до раздели и неприятности от всякакъв вид. Десет пъти помислете преди да направите някаква важна крачка и личен избор.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

2-ри е ден за самостоятелни действия и решения. Ако действате в група работата и получените екстри ще се разпределят във ваш ощърб. Вероятно е да ви притискат с условия и претенции. Каквото свършите сами и без чужда намеса в този ден ще ви донесе късмет и ползи. Каквото споделите или извършите съвместно с някого по някакъв начин ще ви ограбва и вреди. Не е ден за запознанства.

Риби 20 Фев – 20 Мар

На 2-ри не си определяйте първа среща. Ден на рисково привличане. Противопоказно е да се доверявате на непознати, да работите в екип, да взимате необмислени решения, особено такива, които не сте споделили с близките. Не започвайте нищо ново. Десет пъти премерете преди да отрежете, да кажете и да направите нещо важно. Очертават се странични намеси в личния ви избор.