Реновиране на спалнята. Как да направим удобно кътче за релакс?

1
155
Добави коментар
clashbade
clashbade

Когато става въпрос за почивка, първото нещо, за което си мислите е спалнята. В името на продуктивността и здравето, тя трябва да отговаря на всички изисквания за спокойствие, уют и релакс. Започнете ли ремонт у дома, това е мястото, на което да отделите специално внимание и да подходите творчески.

 

 

Ако заложите на цялостен спален комплект, ограничавате до минимум възможността от неудачна комбинация на един или повече артикули. Добре съчетаните стилово и практично комплекти ще задоволят изцяло нуждите според пространството, с което разполагате. Вариантът за избор на взаимно допълващи се модули улеснява обзавеждането на спалнята и гарантира доброто естетическо решение. Това ще направи по-лесно разместването при необходимост. Те са съчетани перфектно по цвят и стил.

 

При правилно съобразяване на размерите, няма как да сбъркате. Основното, на което трябва да отделите специално внимание, е големината на леглото. Ако е твърде тясно и си пречите с партньора, няма да извлечете максимума от почивката си.  Спалните комплекти с лежанка към тях биха допълнили перфектно стаята. Така всеки ще има възможност за уединяване или просто кътче за книга в спокойната тишина на помещението.

 

Нежни тонове

 

Цветовите комбинации са много важни за създаване на атмосферата, която целите. Нежните, приглушени тонове предразполагат към отпускане и спокойствие. Ярките краски не са подходящи за място, което по начало има релаксиращо предназначение. Меката светлина и възможност за изолация са от изключително значение за отпускане и пълноценна почивка. Деликатното осветление ще ви осигури зона на релакс.

 

Голямо удобство е прилежащата баня. Ако разположението на апартамента или къщата го позволява, не се лишавайте от нея. Дори и в малко помещение правилно подбраната мебелировка ще ви служи с удобство и практичност. Независимо от размерите мястото за съхранение е наложително. Уютът не върви ръка за ръка с бъркотията. Важно е да има място за всичко. Така лесно ще сложите ред.

 

Ето няколко задължителни елемента, които ще улеснят живота в спалнята:

 

Гардероб – той трябва да е достатъчно голям, за да можете да съхранявате дрехите според сезона. Доброто разпределение в него ще ви даде множество опции за подредба.
Скрин – подходящ за съхранение на спално бельо, той е незаменим за стаята. Съчетан стилово ще допълни останалата мебелировка, като същевременно ви предоставя допълнителна повърхност за украса при завършване на  интериора.
Нощни шкафчета- практични и удобни за поставяне на най-необходимите вещи, до които бихте искали да имате достъп, без да се налага да ставате от леглото.

 

Спалните комплекти по поръчка са удачен вариант за нестандартни пространства. Чрез тях няма да се налага да правите компромис със стила и вкуса си. Изграждането им по проект и размер на клиентите е допълнителен лукс, от който бихте могли да се възползвате. Това ще ви осигури индивидуален поглед върху обзавеждането и максимална функционалност.