Новият трейлър на Star Wars приближава сагата към край

1
116
Добави коментар
vocala
vocala

Излезе нов трейлър за Star Wars: Възходът на Скайуокър. „Тийзърът“ на Епизод IX показва какво за мнозина ще представлява краят на една ера.

Доближавайки се до класическата сюжетна линия, тя показва монтаж на клипове от оригиналната трилогия, заедно с предисториите и, разбира се, по-скорошни събития, взети от Силата се пробужда и Последните джедаи. Били Дий Уилямс респектира в ролята си на Ландо Калризиан в първата поява на героя след Завръщането на джедаите (1983). Уилямс не се вижда в най-новото издание, но е представен в първия трейлър по-рано през годината.

По отношение на новия трейлър, зловещият глас подсказва присъствието на Иън Макдармид като император Палпатин. Кратък поглед към покойната Кари Фишър като генерал Лея Органа подсказва, че тя ще заеме голяма част от действието. Ролята й е съставена от неизползвани кадри от предишните два филма.

Междувременно гледката на Рей (Дейзи Ридли), облечена в тъмна качулка и червен светлинен меч, предизвиква огромно вълнение у феновете. В „Междузвездни войни“ има традиция ситите за боравят със светлинни мечове с червено острие – от Палпатин до Дарт Мол. Изглежда, че пътят към Тъмната страна за героинята започва.

Самата Ридли е останала изненадана, като видяла този ключов кадър в трейлъра. Тя разкрива, че екипът и е предоставил предварителен преглед без предупреждение: „Гледах, и… [вдишва дълбоко]“ О, боже, наистина ли ще е така?“ Това беше моята реакция. Беше странно, защото се чувствах нерва, защото знаех, че ще стане така. И тогава реакцията на публиката беше невероятно. „

Дали Рей ще се превърне в пълноценен отрицателен герой, е спорно, но едно е сигурно. Тя ще се бори с черната овца в семейство Скайуокър – Кайло Рен. Трейлърът изобразява и драматичен дуел със светлинни мечове между Рей и Кайло на върха на космически кораб. Смята се, че Рей има собствена връзка със семейството. Може ли въпросният въздигащ се Скайуокър да бъде тя…?

Епизод IX може да завърши историята за Анакин, Люк и компания, но Лукасфилм и Дисни продължават да обръщат страниците. Нова трилогия е в разработка заедно с „Игра на тронове“.

Катлийн Кенеди и Мишел Реджън продуцират с връщащ се съавтор / режисьор Дж. Дж. Ейбрамс. Предишният епизод Последните джедаи е режисиран от Райън Джонсън.

Други слухове, свързани с „Междузвездни войни“, включват трейлър за уеб телевизионни сериали „Мандалорианецът“ и изненадващо съобщение, че Юън Макгрегър ще се върне като Оби Уан Кеноби на малкия екран. И двете ще бъдат стрийминг на новата услуга Disney +.

Star Wars: Възходът на Скайуокър ще излезе по кината на 20 декември. Към гореспоменатия актьорски състав се присъединяват Джон Бойега (Фин), Оскар Айзък (Поу), Йонас Суотамо (Чубака), Антъни Даниелс (C-3PO), Джими Вий (R2-D2), Лупита Nyong’o (Maz Kanata) и Марк Хамил като Люк Скайуокър. Новите лица в микса включват Ричард Е. Грант, Кери Ръсел и Били Лурд.