Цени за ремонт на дюзи комън рейл

1
240
Добави коментар
fire19
fire19

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

Комън рейл дюзите са едни от най-често срещаните инжектори в повечето дизелови леко-и тежкотоварни автомобили. Сравнени с механичните, този вид дюзи предлагат по-голям набор от предимства, като например отделянето на по-малко вредни емисии, занижен горивен разход и по-тиха работа на двигателя.

Но от гледна точка на избора на горива при зареждане, комън рейл дюзите са малко по-капризни. Но в случай на проблеми, ние можем да съдействаме с пълна проверка, диагностика и ремонт на комън рейл дюзи.

В София Дизел Център предлагаме на нашите клиенти изключително добри и достъпни цени за необходимата ремонтна дейност.

Ние НЕ извършваме монтажна и демонтажна дейност – при нас постъпват само свалени помпи и дюзи, готови за ремонт, проверка или рециклиране.

За да тестваме дюзата, ние предлагаме удобна опция за изпращане на повредената част по куриер.

Преди същинската част, дюзите най-напред се почистват, както и техните инжекторни елементи в специална ултразвукова вана при висока температура.

След това се извършва подмяна на уплътненията от вътрешната страна с нови, оригинални части или заместили, ако така пожелае клиентът.

По време на ремонтните дейности ние спазваме всички указания и изисквания на производителя на комън рейл дюзите.

По желание на клиента можем да заменим и други износени части от компонентите. Извършваме също регулиране на хлабините в дюзите с настройка за разпръсквачите.

След като сме приключили с ремонта продължаваме нататък с изпитване на електромагнитните дюзи. Тук целта е да се провери изрядността на компонентите, капацитета им, индукция, съпротивление. Измерват се също разпръсквачите като се подлагат на максимално натоварване.

Инжекционната доза на емисиите се проверява и измерва, както и увеличението на дозата. 

Ако по време на проверката или ремонта се установи повреда на свързващ елемент, ние можем да осигурим пълното им възстановяване с нови оригинални части след уговорка с клиента. Цените на частите се съгласуват с клиента преди да се започне работа. 

Ако това ти допада, абонирай се

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn