Хороскоп за днес – 6 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
187
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 6 септември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

6-и започва с разправии и забележки, с навлизане в личното ви простанство, но до края на деня ситуациятна ще се преобърне, ще получите важни документи и разрешителни, ще се почувствате сред избраните и предпочетените и може да се надявате на снонсорска закрила. До утре на обед може да вземете от живота това, което ви се полага и отдавна сте заслужили. Разменете си подаръци.

Телец 21 Апр – 21 Май

На 6-и привличате и яхвате клюката. Всичко, което кажете ще се обърне срещу вас. Не споделяйте планове и намерения. До обед не се включвайте в спорове и не взимайте страна. Вечерта не пропускайте благоприятната възможност да се сдобрите с някого. Ден, в който за грешка има и прошка. След едно извинение ви чака чудесен уикенд, в който и много добра работа ще свършите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

6-и започва с провокации и претенции от страна на партньори, шефове и колеги. Ако отсъствате някой ще редактира разпоредбите ви както му е изгодно, ще промени правилата в нужната му посока. Ще се ядосвате и до вечерта може да направите рисков ход, с който ще нарушите закона. За утре следобед не планирайте рискови пътувания и гостуване, което още от сега ви напряга и създава проблеми.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днешният ден започва провокационно, с непремерени желания и реплики, които ще ви извадят от строя и ще навредят на семейния мир. Каквото отложите за следобед ще мине по правилата и ще разпредили правилно ролите. Утре следобед ще навлезете в тежък и рисков период. Не планирайте пътувания ако някой и нещо още от сега ви възпира. Останете там, където имат по-голяма нужда от вас.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

6-и започва с провокация, която ще ви помогне да елиминирате прикрит враг или конкурент. Ще спечелите, ако водите дела. Може да получите и нужните ви документи и разрешителни. Счупеното е знак, че ситуацията ще се преобърне във ваша полза и интерес. Денят е благоприятен за пътуване, преместване и командировки. Сега е момента да си простите взаимно. Започнете отново заедно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят започва с конфликти у дома. Нещата може да загрубеят и даже да решите да се резделите. Не навлизайте в личното пространство на другия. Клюката върши черната си работа. Счупеното е лош знак. Следобед ще се наложи да се извинявате и сдобрявате. Няма да мине без обещания, които този път трябва да спазите, за да има мир и любов у дома и на работното ви място.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

6-и има своята рискова и блага половина. Сутринта не водете преговори. Каквото отложете за следобед ще мине по правилата и ще ви свърже с подходящите хора. Ще бъдете предпочетени за работа и лична връзка. Натрупаното неудовлетворение се изпарява. Ще постигнете поне една важна цел. Помирете се с тези, с които вчера сте били в конфликт. Предстои вечер на прошката.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ще спечелят хората владеещи вербалната магия. Ще успеете да надприказвате някого, да го убедите да действа във ваша полза и интерес, като в същото време работи и за себе си. С такава уловка ще имате много последователи. Може да се направи или намери лекарство и за най-тежките болести. Денят е добър за пътувания, за огледи и за постъпване на ново работно място.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

6-и започва с разправии и натиск от страна на партньора, който не сте информирали достатъчно по някои важни въпроси. Ако нещо се счупи е лош знак. Внимавайте да не оставите компромати. Не се разделяйте с телефона. До вечерта стремежът ви трябва да е към сдобряване и осъществяване на топла връзка с тези, с които отношенията са охладнели. Поднесете извиненията си с цвете.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

На 6-и не започвайте с оплаквания и капризи, смирете недоволството. Съдбате ви е приготвила приятна изненада, която трябва да заслужите с разбиране и подкрепа, с обич и покана за уикенда. Някой ви гледа очаквателно, а друг може да ви изпревари с предложение, усторйващо и двете страни. Може да преодолеете всяка преграда в отношения и чувства. Ден за прошка и помирение.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Започвате деня с провокация, с конфликти у дома и по пътя за работа. Не се включвайте в споровете на другите, отлагайте уточняващите разговори за следобед, когато положението ще се разведри, ще се намерят точните думи и ледовете ще се стопят. Планирайте пътувания и преместване. Започвайте само такива дела и дейности, които до вечерта ще приключите. 

Риби 20 Фев – 20 Мар

6-и започва с провокиращи действия и забележки срещу личните ви интереси и позиции. Внимавайте в изказванията, не е време да критикувате когото и да било. Дистанциите ще се увеличават след всяка забележка и непремерено изказване. Вечерта ще ви трябват много усилия и старания, за да се сдобрите и помирите и в любовта. Родените във втората декада ще пият една студена вода в самота.