Прогноза за Литва – Украйна, 07.09.2019 г.

1
160
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Двата отбора са на пълната противоположност в момента. Литва отпадна от група C на Лигата на нациите, след като загуби и шестте си мача в групата. По този начин отборът ще играе в най-ниската дивизия на турнира догодина. В тези срещи литовците вкараха едва 3 гола, като допуснаха цели 16 в своята врата.

На обратния полюс, Украйна спечели групата си с Чехия и Словакия и гледа доволно към следващото издание на турнира. Там те ще мерят сили с най-добрите, като представители на Лига А.

В момента формата на отборите не се различава особено от показаното в последните години. Украинците са уверени лидери в квалификационната си група за Европейското първенство догодина, като в 4 мача имат 3 победи и престижно равенство като гост на Португалия, при голова разлика 8:1.

Литва като цяло изигра вече лесните си мачове. Загуба и равен срещу джуджето Люксембург и разгром от Сърбия бележат слабата форма на тима. Интересно е, че те успяха да вкарат гол и в трите си мача до сега, което ще им бъде трудно днес.

Очаквам лесна победа за Украйна и ще заложа на успех на гостите с Азиатски хендикап -1.5 гола за тях при коефициент от 1,90. Успех!

Навигация