Скандални новини за баровеца Флорината с разбития бардак, пълен с проститутки

1
374
Добави коментар
albenapet
albenapet

Внушителна печалба от 1 милион лева е прибирал всяко лято маститият сутеньор Димо Петров – Флорината от бардаците си в Слънчев бряг.

Това разказват разследващи полицаи, цитирани от в. „Уикенд“. 

Преди седмица при специализирана акция на МВР той бе задържан в нощния еротичен бар „Мулен руж“ в Слънчев бряг. Заедно с него бяха арестувани любовницата му Жулиета и 10 от момичетата, работещи за сводника. 

Криминалисти разкриват, че всяка вечер Флорината е реализирал оборот от около 20 хиляди лева.  В ударения публичен дом са работели 15 момичета, но Димо Петров е имал и друг обект, където са проституирали още толкова. 

„Всяко лято е печелел по 1 млн. лева, а зимата е прибирал пари и от бардаците си в Банско. Димо Петров безспорно се утвърди като бос №1 на проституцията в България. Организацията му се е отчитала на полицаи, за да не го закачат“, разкриват още разследващи. 

Според тях седмично организацията на Флорината се е отчитала с по 1000 лева седмично на полицаи от Несебър, за да не закачат проститутките му. 

Именно и заради това акцията срещу сводника била проведена от столични полицаи, а местните били уведомени в последния момент. Димо Петров развива бизнес с проститутки от 2015 година, под контрола му е най-оборотният бардак „Мулен руж“.

В миналото е работел и със знакова фигура от ъндърграунда – Атанас Мъндев, бос на някогашната сливенска групировка „777“. Под контрола на Димо Петров са няколко обекта на Слънчев бряг и огромен нощен клуб в курорта Златни пясъци край Варна. 

Дясната ръка на Флорината е неговата интимна приятелка Жулиета Георгиева. Именно тя е набирала проститутките и се е разплащала с тях. 

Според събрани до момента доказателства Димо Петров е „купувал“ момичетата с трансфер като на футболисти – плащал по 5000 лева на оборотна проститутка, за да работи за него, а после прибирал 50% от печалбата й. За разлика от останалите сводници, Димо и Жулиета се държали добре с момичетата и се грижели за тях. 

С*кс сеансът в „Мулен руж“ е струвал 200 лева на час, като половината е прибирал Флорината. Той не пипал от бакшишите на проститутките, но ги задължавал да си поръчват шампанско, което да плащат клиентите. Чаша от него струвала 50 лева, много често на жриците била сервирана газирана вода.