Парите ще определят битката за София | Езотерика и Битие

2
181
Добави коментар
Krasimir_Kurtev
Krasimir_Kurtev

Пари и партньорства ще възкачат победителят на кметският трон от местните избори през 2019 година. Езотеричен анализ от Красимир Куртев.

Йорданка Фандъкова  или Мая Маналова -Теория на конспирациите

Скъпи читателю, за жалост предстои една унизителна и мерзка кампания за софийското кметско място… Ще бъдем свидетели не на толерантност и етика, а на непочтени и порочни, защо не и варварски нападки към двете персони… Печално!

Какво „казват“ звездите за дамите Йорданка Фандъкова  и Мая Маналова?

Йорданка Фандъкова е родена под съзвездието на Овен с асцендент Стрелец, това я определя като човек е с вродено чувство за справедливост, жизнерадостна и с  позитивно мислене към житието.  Нейният асцендент я насърчава да се ръководи от своята интуиция-сърцето. В същото време обаче в резултат на многото придобита слава и власт ще бъде лишена от най-ценното, а именно доверието на  хората – обществото.

 

Въпреки, че асцендентът й делегира омраза някой да ограничава нейната свобода на идеи и мислене, често е принудена да избягва поемането на отговорности.  Сиреч  се превръща в устремена птица в златна клетка и с орязани крила. Възможно е да победи, защото за нейната подкрепа няма да й липсват пари и партньорска подкрепа от различни краски на политическата дъга. Дали ще спечели доверието на обществото, което е загубила не по нейна вина – „To be, or not to be“, това е въпросът.

 

Мая Манолова е родена под съзвездието на Телец с асцендент Козирог, последният я прави човек, който си държи на думата и отстоява всяко свое начинание до край. Мая Манолова е предпазлива, преди да се убеди, че обществото я възприема изцяло, давайки й щедър вот на доверие. Звездите са й определили такова поведение, че с течение на времето да бъде все по-уверена и постепенно да налага своите идеи.

 

Предоставя й се преднина пред Йорданка Фандъкова, тъй като изглежда много надеждна в очите на обществото, тоест човек на който може да се разчита безпрекословно. Единствената трудност пред която ще бъде изправена Мая Манолова е партньорската подкрепа. И все пак на ход е обществото – Vox pópuli vox Déi  („Глас народен – глас божи“).

 

Местните избори са на 27 октомври 2019 година. Луната ще навлезе в съзвездието Везни и ще обитава до 22:29 часът, след което преминава в Скорпион. Това разположение на Луната е твърде материално порочно, нито една кандидатура няма да намери спокойствие, докато не се сдобие с повече финанси и „подкрепа“ изразена в човешки, ала най-вече с политически ресурс.

 

Предстои политически Армагедон, властта срещу обществото. Звездната карта за 27-ми вещае победа за Мая Манолова с минимална разлика, разбира се. Въпреки, че и двете кандидатури са хора с изявени качества. Ах, тези пари и властово влияние!… Както пише Рансъм Ригс: „Истинското предназначение на парите е да манипулираш хората и да ги караш да се чувстват, че са по-лоши от теб.“…

 

Страхът на всички политически сили ще бъде Скритото послание от израза „До тук!“. Звездите са на страната на „нишата класа“, дали Марс и Меркурий ще се обединят срещу Венера, това предстои в земен план. Ала нека да не забравяме: „Каквото долу, такова и горе, каквото горе, такова и долу“…