Бижута, които трябва да имате тази есен

2
177
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дойде и есента, ясно е, че навсякъде ще се погрижат за основните модни тенденции да бъдат споделени, но дори и да сте с най – модерния аутфит, но сте със скучни бижута всичко остава на заден план. Точно за това ние решихме да ви покажем топ бижутата за есен – зима 2019, които са достойни за основния гардероб.

Големи вериги в минималистичен стил.

Очевидно модата е уморена от тънки многослойни вериги, така че през 2019 г. дизайнерите все по-често показват модели на насипни вериги на модния подиум. Такава верига не изисква допълнителни аксесоари, тъй като независимо работи за създаване на изображение. Няма нужда да се използва с големи вериги и висулки.

Обеци с асиметрия

Друга тенденция на есенно-зимния сезон са чифт обеци, които се различават значително една от друга. И ако тенденцията за асиметрия в бижутата съществува от три години, то през 2019 г. тя достигна своя връх. Разликата между обеците стана най-забележима: обеци от различни комплекти или липсата на обеци в едното ухо и наличието на големи бижута в другото.

Обеци с висулка

Връщайки се от миналото, тенденцията за нежни деликатни обеци с висулка  зае позицията си в класацията на тенденциите. Те изглеждат женствени, спретнати, елегантни. И освен това, те работят за създаването на хармоничен образ, удължавайки шията. Изберете фини перлени струни, нежни висулки или кичури със стрази. Тези обеци ще заемат своето място в базовия гардероб и ще продължат дълги години.

Масивни обеци-завеси с камъни

Обеци от голям брой камъни, украсени с малки камъчета, са сред петте топ бижута на есенно-зимния сезон. Именно на тях дизайнерите разчитаха, създавайки колекции в рокерския стил. Най-често моделите дойдоха на подиума в тези обеци и в кожени якета, подперени с широки кожени каишки или в кожени панталони

Диви перли

Барокови перли с неправилна форма в тенденцията във всички прояви: в обеци, колиета от чокер, в висулки. Заслужава да се отбележи, че класическата перла ще изглежда старомодна, а именно, барокът изглежда през 2019 г. по-актуален от всякога.