Тони Ангелов: Юлиян Динев- Маслинката обещава гласове за Младен Тимчев, за да го върне на работа, Пухи и д-р Георги Алексиев…

3
141
Добави коментар
lidiapavlova
lidiapavlova

Аспарух Костадинов

„Лидерът на ДПС Аспарух Костадинов – Пухи, д-р Георге Алексиев и Юлиян Динев- Маслинката обещаваха какво ли не, оставаше само космодрум да построят. Не лъжеха хората, че са загрижени за добруването на общината? Какво направиха? А всъщност не излезе ли, че преследваха само лични, корпоративни интереси, не беше ли зорът за дебелата заплата на общински съветник и властта? В момента ситуацията не се повтаря отново?

Кирил Добрев разтърси конференцията в Сандански, Снежана Стоянова, Андон Ризов и Младен Тимчев бяха на президиума. Добрев бе категоричен, че Тимчев е кандидатът и опита да убеди местните да променят мнението си. Даже смъмри Андон Ризов, че гласувал бюджета 2019 г на Сандански, а Нинова и ръководството дали директивата да не гласува. Ризов бе единственият обективен опозиционер в местния съвет, е мнението на членове и жители на Сандански.

Не е ли вярно, че Маслинката обещава гласове за Младен Тимчев, за да го върне на работа, както и някои доктори. Призовавам всички трезво-мислещи хора живеещи в община Сандански да си спомнят ситуацията от предишните местни избори.“- това заяви лидерът на ПП Евророма в Сандански Тони Ангелов, който възнамерява да се включи активно в политиката на курортния град.
След 15-годишен трудов стаж беше освободен като отговорник на чистачите в общинското дружество „Стройкомтранс” Юлиян Денев-Маслинка през 2018 г.
  Ю. Динев бе кандидат за общински съветник от листата на ДПС на последните местни избори.
През май 2014 г. забъркаха съветника в ОбС-Сандански Аспарух Костадинов-Пухи и мъж по прякор Маслинката от ромската махала в търговия с гласове за евроизборите.  Георги Петров е подал сигнал в полицията в Сандански и той твърди, че съветникът от „Евророма”, който е и ДПС лидер в Сандански е участвал в купуване на гласове за евроизборите.
В сигнала на Петров се твърди още, че той и Маслинката са извършвали плащания на сметки за ток на жители в ромския квартал в курортния град, с цел да ги мотивират да гласуват за определена политическа партия. Миналата година имаше обиск и претърсване в дома на Аспарух Костадинов, но нищо не бе намерено, което да го уличава в купуване на гласове.